Legalább vége ennek a nyomasztó NER-es időszaknak. Osztalékot kifizették maguknak a részvényesek meg bekaphatják, nagyjából ez volt a hozzáállás. Itt is járna részvényenként 15-20 forintos osztalék, azt persze bent tartották.
USA 2-3%os pluszban. Remélem ez megadja az alaphangot a holnapi emelkedésnek és ha nem is visszük át a 400at, talál 475-480 megcélozható. Már az is szép eredmény lenne. Remélem USA megmarad pozitívban!
én értem mire írtad,de attól,hogy valaki vesz 15 vagy 20k-t 360on nem jelenti azt,hogy ne eshetne pár nap hezitálás után. mi miért nem vártunk 370 vagy 400 nál? mert azt hittük nem fog esni:) itt volt 1-2 hete már farkas felfele mutató rajza és még is voltak dobálások 300 alatt,ők miért nem vártak,hogy drágábban adhassák? van aki a további emelkedésben nem hitt most van aki az esésben(korrekcióban) én meg nagyon nem tudom mi lesz:)
sosem a lényeget figyeled:)) Aligátor nem érdekes, rajtafelejtettem. Amúgy Mozgóátlag, csak három egyszerre. A zöldnek kell keresztezni a másik kettőt, az első keresztnél készülni figyelni, amikor a másodikat is keresztezi akkor kapás, vagy túlmentél rajt..:)) Persze ez is bizonyos késéssel jelez...
itt nem, és nem is érdekes.., a záró nem volt annyi! Ez a chart 12-13 forintonként rajzol és mindig egyformát! Ha megnézed az évek között eltelt távolság se egyforma a charton. Ez csak akkor rajzol, amikor mozgás van, tökölést kihagyja, csak a lényeg van rajt! Simán ráfér 6 év a chartra és nincs zsúfoltság, a trendek jól láthatóak...
Én csak arra írtam, hogy hiába a rengeteg szakértő, hogy itt esnie kell minimum a résig, de inkább 315-320-ra vagy 310-re, mégis veszik még 360 felett is! Nem érdekes? Miért nem várnak a vevők az alacsonyabb árra?
(UP)PENINN