ennyit arról, hogy jó nekünk a gyenge huf: Az Appeninn Csoport árbevételének jelentős része euróban denominált, de forintban képződik, a kiadási oldalon mérsékelt, devizabevétellel nem fedezett, devizában teljesítendő, vagy devizaárfolyamtól függő tétel szerepel. Ennek következtében az Appeninn Csoport számára kedvezőtlen árfolyamváltozás negatív hatással lehet az üzleti tevékenységére és eredményességére. Az Appeninn Csoport ezen kockázatokat FX ügyletek megkötésével igyekszik csökkenteni
Felesleges, indokolatlan feszültségkeltés 😄 Én úgy befeszültem nap végére, hogy el is adtam kis játtszós pakkom😉 Ezen nehéz időszakokban bizony lehajolok a morzsákért is. Majd 20 -25 Ft al lejjebb visszaveszem megint 😉
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely:
1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép. V. em. 1., Cg.: 01-10-046538; a továbbiakban:
„Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és piaci szereplőket, hogy a Társaság
által kibocsátott ”APPENINN 2029/I” Kötvény megnevezésű, összesen 400 darab, egyenként
50.000.000 HUF névértékű, 20.000.000.000 HUF össznévértékű, dematerializált, névre szóló
kötvénynek a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által működtetett XBond elnevezésű multilaterális
kereskedési rendszerbe történő regisztrációját követően, az értékpapírok forgalomban tartása
során magyar nyelven tesz majd eleget tájékoztatási kötelezettségének.
Budapest, 2020. május hó 6. nap
Appeninn Vagyonkezelő Holding
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(UP)PENINN