Nekem se ennyi volt elhiheted, de ez volt az utolsó leépített pozi. :) Én se appban tradelek sokat kb.10%-ot tesz ki az app. Ma is csak hatiban tradeltem. App nem jó DT-re. Értem a viccet de a 0-s cél azért na :D Itt már a sarkamra kell állni :)
első mondatot dicséretnek veszem,ugye annak szántad?:)) egyébkén tényleg nem érted a viccet vagy a cinkelést?:) múltkor talán az első 300as napnál írtam,hogy adtam buktást is,de teljesen leépíteni azt szoktam amelyiktől már nem várok semmit és nem is foglalkozom vele tovább. azt is írtam már,hogy én nem trédelek annyit(főleg appban) mint Te,ráadásul a(beragadt)pozi méret sem mindegy.
sziasztok! erről a tegnapi közleményről tudtok valamit? APPENINN
2029/I” (a továbbiakban: Kötvény) megnevezésű, összesen 400 darab, egyenként 50.000.000 HUF
névértékű, 20.000.000.000 HUF össznévértékű, dematerializált, névre szóló kötvénynek a Piacműködtető
által működtetett Xbond elnevezésű multilaterális kereskedési rendszerbe történő regisztrációjához készített
Információs Dokumentumot jóváhagyja. MNB oldala szerint eddig 10 + 3,95 milliárdért vettek a növ. kötvényprogramban kötvényt, erre meg most még plusz 20 milliárdot akarnak bevonni?
Azért belőled többet néztem ki :) Mi a baj azzal, ha leépítesz egy beragadt pozit? Fel megy 280-ra eladsz annyit amennyivel 0-ra jön ki a bedobott pozival együtt. Lejött utána 250-re az 10% ha ott visszaveszed és felmegy máris jobban jösz ki mintha nem csinálsz semmit. Jobb várni akár éveket, hogy 0-ba legyél?
Nem mert nem termel semmit se a beragadt tőke amíg nem megy vissza az árfolyam. Jobban járok ha azt a pénzt is forgatom :) Minden beragadt pozit építek le a felhúzásokból adódott nyereségekkel.
(UP)PENINN