Szuper, tiszteletben is tartjuk. De akkor elvarjuk azt is, hogy akiknek nincs ennyi ideje egesz nap figyelni, vagy nem ez a munkaja,de megis ugy latja technikai alapon hogy rovid/kozeptavon itt jo dontes lehet befektetest inditani vagy tartani, annak a kedelyeit ne borzoljuk. Tenyekrol minden tovabbi nelkul lehet beszelni,de egesz nap ne a negativabb hangulat menjen. Es pl nekunk/nekik mindegy hogy ha esetleg 260ig leszur avagy nem. Tovabba a mennyiseggel ugrandozas problemas is lehet a papir illikvidebb mivoltja miatt, így nyugodtan figyelnenk a tulajvaltas felmenyeit.
Biztosító rengeteg, elég nagy verseny van szvsz tisztulnia kellene a biztosítási piacnak. CIG pedig unfair lépést tett nagyvezéreink felé + olasz melóból mire kimossák magukat évek kellenek. ML saját biztosítót hoz létre ha már a CIGet nem kaphatta meg. Appeninnben jobban bízok mert tulajdonviszonyok rendeződnek és bátrabban csatornázhatók ide baráti pénzek. Nagy potenciál van és jócskán alul árazott a benne lévő vagyonelemekhez képest.
AW ben tandíjat befizettem 150 körül kétszer is. Fájóvolt. Autó eladások esnek mit várjak tőlük? Cig volt nagy bukóban eladtam azóta is csak esik. Olasz meló rendezetlen bennfentesek tudták és kiszálltak időben kicsikre borogatták 450 ről. Még mindig hallgatás semmi tájékoztatás. Biztosítási szektor a jövőben húzni fog?
Hogy menne már mikor vételi oldalon vagyok és venni szeretnék + tartani. 91 millió már papírokkal együtt van. Szabad kp nyilván kevesebb. Master+Panny+Alteo+Appen már bizalmat nyert és néhány titkos kispapír.
(UP)PENINN