Én hasonlóan látom.Ingatlannal nem érdemes vesződni.Aliga mellett a füredi hotelt, mint idegenforgalmat is kétesélyesnek gondolom.Illetve nagyon ciklikus műfaj a szállodabiznisz.Danubiusom is volt.Ott is volt 2200-as is az árfolyam kb.2012-2013-ban, aztán meg 8000-ért volt a kivezetés 2015-ben. Ebben az időszakban zömében 3000 Ft volt az árfolyam.Mikor kezdett rendbe jönni a turizmus, akkor is szó szerint 1/4-ed évente volt pluszos és rögtön utána mínuszos az eredmény, pedig ők zömében gyógyszállodákat üzemeltettek! Ja és 55-60%-os kihasználtságnál már tapsoltak.
Szilárd am nekem kicsit olyan érzésem volt miután átköltöztem az Akko-ból ide, mintha megkapnánk az Akko storyt, egy mélyen alulárazott ingatlanportfólióval. Nagyon kíváncsi vagyok hogy ki jön ide és mikor.
Bif-em nem volt még releváns mennyiségben. GSPARK-om volt (szép nyereséggel adtam vagy 2-3éve) és most is van, az egyik kedvenc papírom a BÉT-en. Van még AKKO-m ami reményeim szerint a legnagyobb ingatlanos cég lesz a BÉT-en, és Appenninem, illetve 1-2 USA REIT-em.
(UP)PENINN