érdekes....ha belegondolunk ugyi kissé túlszórták ...az ismét csak érdekes lesz, hogy a 200 naposokra ( prompt..futis...sima, exponenciális ...ki mit szeret) hogy reagál...
mindesetre furi módon "cikkekileg" ismét dől a sz@r európára (görög francia ukrán szutymák) desszernek visitanak egy lassuló Kínáról...+ az olajár.....
lehet újra itt az aktuális világvége és sokan ismét értékes , de felejthetetlen leckét kapnak a stop használatáról....
latod ezt megoszthatnad a forumozokkal, szerintem rengeteg embernek segitennel vele....
szoval be kell irni, hogy lulo es ra kell klikkelni az "on"-ra...
szerintem nehanyan meg fizetnenek is erte....
;)
a helyzet az,hogy végre találtam egy informatikust,aki kifejlesztett egy szoftvert-nevezzük stílszerűen personal analisatornak,pofon egyszerűen működik,csak be kell írnom azt a nick nevedet,akinek a tartalmát nem akarom olvasni és azonnal láthatatlanná teszi a nem kívánatos szövegrészt. még tesztüzem fázisban jár,de egyelőre kiválóan működik. rajtad tesztelem,beírtam,hogy kisvuk,az "on"-ra klikkeltem és láss csodát,csk egy nagy üres mezőt látok,így nem tudok érdemben reagálni. sorry
csak annyit látok,hogy írtál nekem valamit,de hogy mit,azt teljes homály fedi. hála és köszönet érte!
Mar megkertek bennunket az arany-ezust forumozoi, hogy ne szemeteljuk tele azt a forumot a vitankal.
Tudom, hogy szamodra elkepzelhetetlen, hogy mi is a problema....
es hiaba mondom en vagy mas, te ezt keptelen vagy felfogni, hogy miert az talan nem is erdekes.....
Ha targyilagos szeretnel lenni, nem hiszem, hogy kepes vagy ra,de probald meg!!!!
1. Hany hsz-od van az arany-ezust forumon ami az arany-ezusttel van kapcsolatban?
2.Hany hsz-od van az arany-ezust forumon ami nem az arany-ezusttel van kapcsolatba,nem a temaba vag...
(hanem vitatkozas, hangulatkeltes, masok kritizalasa)....
Ha esetleg egyszer sikerulne a jovoben az elso kerdesre kapott szamott elosztanod a masodik kerdesre adott szammal es ez nagyobb lenne mint 1, talan akkor elkezdodhetne a kommunikacio koztunk.....
Addig ne haragudj,de szamomra a te hsz-id maradnak Polgar Jenos, Szalacsis stilusuak, ami inkabb szomoru, mint figyelemre melto....
Az hogy a Dax forumon engem es masokat kifigurazol, az a te dolgod, nem kell mindenkinek a Dax forumon reszt venni, de neharagudj azt nem tartom teljesen egeszseges dolognak, hogy te csak azert latogatsz mas forumokat, hogy ott is masokat szapulj es egyaltalan ne legyen erdemi hozzaszolasod a forum temajahoz......
(a vitat abban a pillanatban ahogy elkezted mar el is vesztetted)
Ertekelnem es szerintem masok is ha, a problemaidat es frusztraciodat itt elned ki nem az arany-ezust forumon....
(a tobbseg ugy is tudja mi a problema, csak mi nem dorgoljuk az orrod ala)......
;|
valahogy nem akaródzik hosszabb távra belevenni olaj longba jelenleg.
nagyon nem is bánom, h nem az 50-es kiütésűből vettem, ami már 4 dolcsi mínuszban lenne :DDD
gondoltam, a 60-as támasz csak megtartja egy kicsit, de ha nem, akkor értelmetlen tartani, mert az olaj mostanság nem lesz longos.
hogy allsz a kockazat kezelessel???
az pedig, hogy te nem erted, miert fogsz nagy valoszinuseggel penzt vesziteni, az nem az en problemam es talan, nem nekem kene ez ugyben tenni, hogy ez ne igy legyen....
Nem tudom van 1 gyermeked, de te se nezned szivesen ha a kessel jatszana...
kockazatkezeles pedig novelne az eselyeidet....
Persze nem biztos, hogy penzt fogsz vesziteni, csak valoszinu tevedes jogat fenn tartom....
Egyebkent sajnalom, es akar hiszed akar nem a legjobbakat kivanom!
tőle mikor búcsuzol el újra 2015-ben,vagy 2016-ban? ha már egyszer-nem is olyan rég- megtetted :)
amúgy nem versenyzek,faiplay is van a világon,beteg,sérűlt emberekkel nem lenne tisztességes.
köszönjük a látogatást és hogy emelted a fórum szinvonalát szép napot!
latod ezert kell teged havi 10% fixel egyutt emlegetni....
nem mondtam, hogy vegyel ezustot es azt se hogy adjal....
de sajnos a hsz-od hangulat keltesen kivul semmilyen pozitiv infot nem tartalmaz.....
amúgy tök egyszerű,vedd úgy,hogy én demón bekötöm az ellenkezőjét,mint te. ahol te csonkolsz,én ott zárom. rakd be a pozikat az analizátorodba,aztán ha úgy gondolod,hogy vége a versenynek,hirdess eredményt!
új DAX topic