Igen ez is erősen esélyes...bár azért az idő halad... én abban hiszek ilyen 57 éves kövületek mint én is persze letűnt idők lesznek.Jönnie kell most egy új hullámnak ami mindent megváltoztat.Sajnos ezek a komcsiidőkben szocializálódott egykori kisz-esek képtelenek átvenni a változást.Legjobb példa erre a Kövér.Na ő hű marad valóban a végsőkig.
USA nem jó ellenfél nekünk de alapvetően senki még egy Svájc sem lenne az..Nem egy súlycsoportban vagyunk.Fél év alatt kivéreztetnének minket gazdaságilag vagy előbb is.Közben még izrael is gratulált...Szép lesz ez a dolog itt...Nagyon idióta viselkedés.Legyünk őszinték volt már ilyen mindig -a vesztes kiabál csalást ,biztos lesz ahol találnak majd rá okot is mindkét oldalon, de az eredményen ez érdemben mint még soha nem fog változtatni.Ők tudják ezt is.Sorozatosak már a végjáték jelei.Szerintem érzik ezt a normális párttársak is.Én csak azt várom már,mikor lesz" Stauffenberg összeesküvés" a vezér ellen.Sokan unják a fideszben is már ez ami megy.Látnak még tisztán,és ha egyszer azt érzik kiszorulnak majd 2022-ben akkor lépni fognak A SAJÁT ÉRDEKÜKBEN.
lennének bizony nem jönne be az a sok méreg és visszakéne állitani a mezögazdaságot,ez nagyon nagy baj lenne mert tiszta kaját ehetnénk ,ez bizony gáz lenne,mocskos mérgezö nagyvállalatok,külföldi.azért látszik hogy itt kevesen kajáltak az elmult rendszerben
Épp azon gondolkodtam Orvbán miért is csinálhatja azt amit tesz? Nincs kizárva, hogy új ellenséget gyárt az országnak és magának! Soros kártya kezd elfoszlani annyiszor rántotta már elő! (migráns, gyurcsány...) Most lesz egy új valaki amire lehet majd mutogatni!
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.