Topiknyitó: Vazsmegyei 2017. 05. 18. 20:27

Trump: az amerikai történelem legnagyobb boszorkányüldözése zajlik  

Volt már boszorkányüldözés az USAban, akkor is az oroszok voltak pellengérre állítva.
Úgy látszik elővették a régi forgatókönyveket! De most a liberális , globalista érdekek szolgálatába állítva!

Ezt a boszorkányosdit Trump, ha megússza tisztulni fog az amerikai politikai vagy inkább gazdasági elit, mert ott a "gazdaság" irányítja a politikát és sokan sokat fognak bukni a politikai tőzsdén! Rosszabbat az vizionáljon, akinek van bátorsága más "fegyverhez" nyúlni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gambadoro 2017. 05. 21. 16:20
Előzmény: #24  BudFox
#25
mondjuk az örökségét már leépítette tényleg sokat ért el komolyan
BudFox
BudFox 2017. 05. 21. 16:01
Előzmény: #22  Peterbond
#24
Én azért szeretnék csak tized annyi dolgot elérni az életben mint Trump -nak sikerült... persze még bele kell tanulni az ország vezetésébe... írogat mindenfélét az interneten...mert még nem sozkott hozzá hogy elnök, és ilyet a korábbi elnökök nem csináltak.. de hát változik a világ... szerintem egyre jobba nem fognak figyelni mit írogat a twitteren, vagy nem veszik annyira komolyan a piacok, majd hozzászokik mindenki.
Peterbond 2017. 05. 21. 15:51
Előzmény: #21  BudFox
#23
Az meg hogy szep nok veszik korul.. Hat van az a penz de ezek a nok kb annyit is erhetnek. Mert Trumpon aztan latszik hogy nem a modora es figyelmessefe vagy udvariassaga az amivel leveszi a noket a labukrol.Az uzleti sikerei az oke elismerendo.
Peterbond 2017. 05. 21. 15:47
Előzmény: #21  BudFox
#22
Ez teljesen igaz a normal feleloseget aterzo emberekre. De pont teljesen ertelmet az olyanokra mint Trump aki nem fogja fel sokszor a dontesei sulyat es twiteren irogat felinformaciok alapjan amiket nem hogy leellenoriztetett vagy kielemeztetett hanem szimplan halotta a hirekben olvasta valahol a neten. Es ezek alapjan formal velemenyt. Pont olyan mint Jozsi a kocsmaban aki mindent nagyon tudd es mindenhez nagyon ert es o bezzeg siman lerendezne eszakkoreat meg a kozelkeletett egy hetvege alatt. Csakhat a sok toketlen vezeto dont es nem o. Ne kepzelj olyasmit Trump moge ami nincs. Egy George Wasington vagy Lincoln az igen felelos emberek voltak kurva nehez kornyezetben. Lincoln nem is eppen fiatalon ( de vegyuk Rooseveltet pl ). Trump csak egy pojaca
BudFox
BudFox 2017. 05. 21. 14:30
Előzmény: #19  elemes
#21
Én bírom amúgy ezt a Trumo -ot... képzeljétek ti is magatokat Trump helyébe...ti mit csinálnátok másképp ? Én például szeretnék 70 -évesen is ilyen erőben lenni, hogy vállalkozni tudjak egy ország vezetésésre... keresztül ment már mindenen...többször majdnem padlóra került a vállalkozása , de mindig talpra állt...többször elvált, de mindig helyes nők vették körül... végül befutott üzletember lett, mindenki ismeri a nevét. És most egy országot kell elvezetnie...megküzdenie sok barom politikussal..hát ezt még 35-40 évesen, amikor még erős midenki...még akkor se merne rá vállalkozni sok talpraesett ember se.. Szóval nem írjuk le, ne becsüljük le az öreget..mert ehhez azért kell lelki erő hogy ilyenbe belevágjon.. Ja...KÖzbe Észak Korea megint feszegeti a pofonos ládát :D mert újabb rakétateszt volt :D ezek megőrültek...
pitcairn2 2017. 05. 21. 10:24
Előzmény: #19  elemes
#20
irreleváns hülyeség ez, hiszen az összes karrierpolitikusról is lehet irkálni efféléket a politikai "válság" pedig kb. vihar egy pohár vízben
elemes
elemes 2017. 05. 21. 08:41
Előzmény: #18  pomperj
#19
akár így is nevezhetjük (gyerekes), de a DSM-ben nincs infantilizmus, a felsorolt kórképek közül meg egyértelműen súlyosan nárcisztikus. a szovjetunióban volt divat a harmincas évektől diktátort fenyegető vetélytársak elmegyógyintézetbe dugása, emiatt nyugaton aktív politikusok pszichiátriai diagnosztizálása "tabu." Trump pünkösdi királysága szerintem változást hoz ebben is.
pomperj
pomperj 2017. 05. 21. 07:50
Előzmény: #14  elemes
#18
A szemelyisegzavar? Trump siman infantilis, es igy vezeti a vilagot. Az infantilizmust az emberek normalisan 8-9 eves korukra, a keson erok 20-25 eves korukra kinovik. Es kepesek higgadtan, jozanul szemlelni problemakat. Tump ertelen, nincs onkontrollja. Egy 8 evesnel mar zavaro, ha nem kepes egyhelyben ulni 45 percet, hallgatni es odafigyelni a tanito nenire. Trump folyamatosan csal, becsapja magat es masokat a szellemi kepessegei ectrem tulertekelesevel, es felfogasbeli teljesitemenyerol. Maga mondta, hogy jobban erti a az egeszsegugyet a szobaban, mint barki...ott ahol 40 eves tapasztalatu emberek ultek. Azt mondta, jobban erti a repulogephordozok technologiajat, mint a Navy.Itt tartunk. Egy 7 eves szintu, es torz szemelyisegu gyerek kezeben vannak az atomkodok.
elemes
elemes 2017. 05. 20. 22:26
Előzmény: #15  Vazsmegyei
#17
faszom a fórummotorba. a személyiségzavart én nem raknám idézőjelbe -- a nárcisztikus személyiségzavar alapjellemzői a DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) szerint: 1. Grandiosity with expectations of superior treatment from others 2. Fixated on fantasies of power, success, intelligence, attractiveness, etc. 3. Self-perception of being unique, superior and associated with high-status people and institution 4. Needing constant admiration from others 5. Sense of entitlement to special treatment and to obedience from others 6. Exploitative of others to achieve personal gain 7. Unwilling to empathize with others' feelings, wishes, or needs 8. Intensely envious of others and the belief that others are equally envious of them 9. Pompous and arrogant demeanor próbálom magyarul (nem vagyok szakember ezért csak nagyjából korrekt a fordítás: 1. felsőbbrendűség és ennek megfelelő különleges bánásmód elvárása 2. hatalomasnak, intelligensnek, vonzónak képzeli magát 3. különlegesnek tartja magát, úgy érzi, hogy a legfelsőbb körökbe tartozik 4. folyamatosan igényli hogy elismerjék (a nagyságát) 5. feljogosítottság (különleges bánásmódra), engedelmességet vár másoktól 6. másokat kihasznál személyes előnyök elérésére 7. (képes, de) nem akar együttérezni mások érzéseivel, vágyaival szükségleteivel 8. irigy másokra (és úgy véli, hogy mások is irigyek arra, amit ő elért vagy úgy képzeli, hogy elért) 9. fényűzés, arrogancia A nárcisztikus személyiségzavarral élők ezek többségét mutatják (néha mindegyiket). A nárcisztikus személy alapvetően AZÉRT viselkedik így, mert enélkül szarul érzi magát (sőt, ha meg is kapja mindazt, amit a fentiek szerint megkövetel vagy elvár, az elégedettsége rövid ideig tart).
elemes
elemes 2017. 05. 20. 22:24
Előzmény: #15  Vazsmegyei
#16
a személyiségzavart én nem raknám idézőjelbe -- a nárcisztikus személyiségzavar alapjellemzői a DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) szerint: Grandiosity with expectations of superior treatment from othersFixated on fantasies of power, success, intelligence, attractiveness, etc.Self-perception of being unique, superior and associated with high-status people and institutionsNeeding constant admiration from othersSense of entitlement to special treatment and to obedience from othersExploitative of others to achieve personal gainUnwilling to empathize with others' feelings, wishes, or needsIntensely envious of others and the belief that others are equally envious of themPompous and arrogant demeanor próbálom magyarul (nem vagyok szakember ezért csak nagyjából korrekt a fordítás: felsőbbrendűség és ennek megfelelő különleges bánásmód elvárásahatalomasnak, intelligensnek, vonzónak képzeli magátkülönlegesnek tartja magát, úgy érzi, hogy a legfelsőbb körökbe tartozikfolyamatosan igényli hogy elismerjék (a nagyságát) feljogosítottság (különleges bánásmódra), engedelmességet vár másoktólmásokat kihasznál személyes előnyök elérésére (képes, de) nem akar együttérezni mások érzéseivel, vágyaival szükségleteivel irigy másokra (és úgy véli, hogy mások is irigyek arra, amit ő elért vagy úgy képzeli, hogy elért) fényűzés, arrogancia A nárcisztikus személyiségzavarral élők ezek többségét mutatják (néha mindegyiket). A nárciszitkus személy alapvetően AZÉRT viselkedik így, mert enélkül szarul érzi magát (sőt, ha meg is kapja mindazt, amit a fentiek szerint megkövetel vagy elvár, az elégedettsége rövid ideig tart).
Vazsmegyei 2017. 05. 20. 22:11
Előzmény: #14  elemes
#15
Most nem irigylem a Trump által okozott személyiségzavaros időket, sőt ideje volt! Kiderült, hogy az USA is csak strómanok által irányítható, mert ha egy "személyiségzavaros" önálló gondolkodású elnököt találnak, felborul a statusquo! Megvárom ezt a 4 évet és levonom a következtetéseimet, de amíg Trump marad az elnök változni fog Amerika!
elemes
elemes 2017. 05. 20. 21:31
Előzmény: #13  Vazsmegyei
#14
Trumppal megismerték, hogy mi történik, ha egy személyiségzavaros pöcsfejet választanak elnöküknek. Októberben terjedt az interneten az a rajzocska, hogy "Kedves Amerikaiak! Csak így tovább, szavazzatok arra a nagyhangú fickóra, aki utálja a kisebbségeket, börtönnel fenyegeti a vetélytársait, leszarja a demokráciát és azt állíítja, hogy ő egymaga bármit meg tud oldani. Mi baj történhetne...? Sok szerencsét: Németország népe." Szóval úgy látszik, két generáció bőven elég, hogy ez a tudás veszendőbe menjen. Ilyenkor újra megpróbálják, pofára esnek és két generáció megint emlékszik, hogy személyiségzavaros ürgéktől óvakodjanak. Amerikának több szerencséje van, mint annó Németországnak: a kiépült önvédelmi mehanizmusok korlátozzák a személyiségzavaros faszi kártételét.
Vazsmegyei 2017. 05. 20. 16:56
Előzmény: #12  elemes
#13
Elkéstek! Trumppal egy másik világot ismert meg Amerika! Nehezen fogják felejteni. A demokraták biztos elfelejtenék. De az is csak Amerika fele!
elemes
elemes 2017. 05. 20. 16:52
#12
)egyébként a Trump-jelenségnek van egy rendkívül pozitív vonatkozása. A jövőben valószínűleg nagyon gondosan szűrni fogják az államfő- és kormányfő jelöltek személyiségének stabilitását (saját pártjukon belül), hogy elkerüljenek egy olyan katasztrófát, mint amit egy Trump típusú figura okoz (sok hasonlóan pöcsfej vezető van a világban, de egy az USA elnökeként trambulinról a medencébe pisilni sokkal tanulságosabb, mint gávavencsellő polgármestereként). Szóval én már a következményekre és tanulságokra leszek kiváncsi :-)
elemes
elemes 2017. 05. 20. 16:48
Előzmény: #10  Vazsmegyei
#11
önigazolásból jeles :-)
Vazsmegyei 2017. 05. 20. 16:47
Előzmény: #9  elemes
#10
Amivé tették USAt a hatalmi pozicíóban maradt maradt demokraták a világ legcsodálatosabb demokratikus országát! Nekik már az ÁLLAM, mint olyan nem jelent már semmit!
elemes
elemes 2017. 05. 20. 16:41
Előzmény: #8  Vazsmegyei
#9
"Sóbálványként bámulják az európai vezetők azt a botránysorozatot, amely lebénította az amerikai adminisztrációt. Még egy partnerei érdekeivel szembe menő USA is jobb lenne, mint az a határozatlan, következetes politizálásra képtelen Fehér Ház, amellyel most szembe kerültek."
Vazsmegyei 2017. 05. 20. 16:21
Előzmény: #7  elemes
#8
De majd számon kéri a róla szóló hülyeségeket. Csak el ne felejtsék, akik terjesztették róla!
elemes
elemes 2017. 05. 18. 22:53
Előzmény: #6  Vazsmegyei
#7
nahát, Trump nem szokott hozzá, hogy számonkérik rajta a hülyeségeit. ez tényleg hallatlan. új szót tanítok Trumpnak: consequence. (segítse angolul nem tudóknak: последствие)
Vazsmegyei 2017. 05. 18. 21:52
Előzmény: #4  _Bekre_Pal_
#6
Kicsit finomabban nem vagy még nevesítve ilyen esetekben!
ts3 2017. 05. 18. 21:29
Előzmény: #2  Vazsmegyei
#5
Trumply sem volt úriember clinton nénivel.
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 05. 18. 21:08
Előzmény: #2  Vazsmegyei
#4
Aki kurvának áll, ne sírjon ha basszák.
Vazsmegyei 2017. 05. 18. 20:33
Előzmény: #2  Vazsmegyei
#3
Vazsmegyei 2017. 05. 18. 20:32
#2
Trump: A történelemben nem volt politikus, akivel rosszabbul és tisztességtelenebbül bántak link

Topik gazda

Vazsmegyei
3 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek