Én most is azt gondolom, hogy mi sem úszhatjuk meg, nekünk is ezt kéne. Már most meg kellene tenni ilyen drasztikus lépéseket. Hiába mondják az embereknek, hogy “maradjotthon”, felelőtlenek. Tele vannak a távolsági buszok ingyen utazgató nyugger pletykás öregasszonyokkal, nem bírnak a fenekükön maradni.
Ejjjj, nagyon sajnálom. :-(( Ma reggel én is így kezdtem, írtam is, bekötött egy olyan long, amit nem mára terveztem, csak lestem, hogy milyen pozi fut, de sikerült jól kijönni szerencsére. Fáradtak vagyunk, kellene pár nap pihi, mikor rá sem nézünk, nem ezen gondolkozunk. Tudom, hogy baromira nehéz, főleg olyankor, mikor olyan napok vannak, amiket imádunk, mert sok a lehetőség. Én is kicsit visszafogom magam a következő pár napban, jó idő is lesz végre, sokmindent át kell gondolni.
Boris Johnson brit miniszterelnök és kormánya rövidesen újabb járványügyi lépéseket vezethet be, köztük London lezárását - írja a Financial Times. A lapnak nyilatkozó kormányzati források is megerősítették, hogy a kormány akár már pénteken lezárhatja a fővárost.
Érdekes nap volt, megint, az általam már tegnap is várt új alj meg lett daxban, de úgy hogy egy pontot sem hoztam le ebből ma, sőt nagy vesztesség lett nekem. Az utolsó 30 perc volt jó, a többi nem. A hiba: meló közben /rosszat állítottam be délután és mentem előadást készíteni abban a hitben, hogy minden rendben short és stop, mikor visszamentem nem értettem miért long van és stop nélkül, nem short de jó sok mínusszal/ ami elvitte több napi nyereségemet. Remek, ez van ha 30 másodpercem van tőzsdére, hagyni kéne ilyenkor. Olyan szép hónapot rontott el (ha anyagilag nem is annyira, hangulatilag igen). Indexeket megint egy jó hír húzta fel, de mi lesz holnap és holnapután. Minden nap nem lehet és még így is esés. A léletanilag olyan fontos hetes SP 200as messze fent.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link