Novosztyi iz Vengrii című orosz nyelvű hírösszefoglaló lesz a közhírcsatornán. A közlemény szerint szeptember 21-én lehet megtudni mindent Magyarországról oroszul, az angol nyelvű hírek után. Az új híradó műsorvezetője Kiseleva Maria és Mironova Aljona lesz.
no táváris? sto etá?
))))
még nem,megvárom mit hoz ki a cyprusi felügyelet....azt írták jelzik mi van mindenkinek...2hónap is lehet mire vissza jelez íannyi idejük biztos van még 1 levélre is
BEKÜLDVE: 2015.08.06. (CS) - 17:49
LÉPETT A CYSEC: VIZSGÁLAT ALATT AZ IRONFX
Kategória:
Forex Brókercég
CySEC közleményében tudatta a befektetőkkel, hogy vizsgálja az IronFX brókercéggel kapcsolatos panaszokat. A közlemény szerint a felügyelethez beérkező növekvő számú panasz miatt vizsgálatot indít az IronFX Global brókercéggel szemben. A vizsgálat végeztével a CySEC nyilvánosságra hozza a vizsgálat eredményeit, illetve további információval látja el a befektetőket, amennyiben ez szükséges.
A teljes közlemény a felügyelet oldalán olvasható: link
Az IronFX a financemagnets.com újságíróinak reagált a bejelentésre, mely szerint üdvözlik a vizsgálatot, ami bizonyítani fogja, hogy a brókercég szabályosan járt el. Az IronFX munkatársa hozzátette, hogy szorosan együttműködnek a hatósággal.
Borzanat, milyen unalom van, egész héten nem történt semmi, daxló 10250-et kerülgeti napok óta.
Mondjuk ezt vártam, írtam is a hét elején, de már nem bííírom, hogy nincs mozgás.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link