Fenntartja vételi ajánlását az Erste Bank a Magyar Telekom vonatkozásában. Konrad Sveceny elemző célárfolyama 1,100 forint. A szakember a gyorsjelentés után nem változtatott éves eredményelőrejelzésé n, de jó esélyét látja egy magas osztaléknak.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57567
A meglevo pozimat duplazom. Semmi hitel, veges az idegrendszerem... Ha eleri az ar a 955 ft | MTCOM . Veszek meg. Van egy bazis mennyiseg azt csokkentem, vagy novelem a piaci hangulathoz igazodva.
buxi cimbi, elvesztettem a fonalat. Nem tudok duplázni matávon cash-sel. 2x befhit. tőkeáttét mellett 636-on kell vennem, hogy duplázzak. " Nem elég nekem Bobolcsai bácsi, aki elég talányos, még te is tornáztatsz. " Ne szivass!!
beszéltem Bobolcsai bácsival, csak csóválta a fejét... " Azt mondta: "ez mán közüzemi részvény" " Szerin tem meg jól mozgott ma! Igaz, hogy odakint megy a méretes korrekció, nyugat-európa rés ugrásból ment át minuszba - ami sosem egy jó jel, de a telekomot kint is dícsérik. (???) " Amúgyis az mtcom leszúrt 900 környékéig a minap, doji-zott és megindult felfele. Sztem semmi más dolgunk sincs, mint betenni 930-ra a stoppot és követni, 980 meg egy szép kis ellenállás. Ott frankót realizálni, tuti pénz, hamár ott van. Ha tovább megy akkor meg szűk stoppal venni.
Igen, megnyerte a piac felosztási versenyt középeurópában. A drága benzin helyett az emberek inkább telefonálnak az anyósuknak, mintsem, hogy oda döcögjenek. Sikeresen terjeszkedik az internettes penetrációban is. Jó üzlet osztalékra venni.politikai kockázata nincs. A spekiknek nincs még ilyen papírjuk. Csak arra emékeznek, hogy leesett 2600-ról, de arra nem, hogy felment oda! Jó egészséget!
Törölt felhasználó2005. 08. 16. 18:48
A matáv vételen még mindig?Ennyire megjavult volna?
Tömören. Remek üzlet embereket dróttal összekapcsolni egy központon keresztűl, és ezért fix havidíjat szedni. Ennél csak az a jobb ha rádió hullámokat is adsz el nekik. Cseréltesd le velük a készülékeiket színesre, 3Gés-re, mondjuk kb évente. Fizess valamennyi osztalékot, ha nálad vannak a papírok.
Elég volt csak elhitetni a SPEKIKKEL, hogy ez egy rossz üzlet. Szépen összeszedték a papírokat 1000 alatt. Én zárnam a veszteséges MTCOM shortokat. Rengetget beugrasztottak 860 körül. Ez már egy szeretett cég az alapok világában.
Ez aztán a meglepő fordulat!:)))) Ha ez 1100 ra felmegy esküszöm veszek. Komolyan mondom, arra lennék kíváncsi, mi lenne ha eladásra minősítené? Benézne 571 alá?
Továbbra is vételen a Magyar Telekom az Ersténél
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=57567