Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Igen, szep volt. Kosz M otletet ujfent. 25,3on megroptettem a maradekot is, mara elfogyottnak erzem a lenduletet. Megnezzuk majd jovo heten. Kellemes hetveget!
Grat, én is adtam el belőle 25.3-nál. A maradékra ment a stop hátha ismét lefordul. AG napi max 5.63, amivel beért a 5.6-5.7-es célzónámba :) Eladva, a további sorsa engem már nem érdekel, de azért figyelem még picit. Szép kis közel 10%-os emelekdés 2 nap alatt :)
nagy gond nincs, ha nem ver a 01.16-i 24,05 alá, akkor "nem rajzolt uj aljat" akár szük W-nak is vehető, én szigoruan a 22,5-23,5 körüli részt longolom a megfelelö D1-es gyertyára , ha nem jön le addig , akkor kimaradok!
Mostanában sokat figyelem a True Strength Indicator-t, és igaz 15min charton nem túl erős a jel, de lehet benne egy jelzés ma. . https://www.tradingview.com/x/dfZ8Az4S/
Top picks