Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Persze figyelem mindkettőt. Igen, szerencséd volt volt A SPWR-ből vettem is már egy kis kezdő pakkot itt 7.4 körül, mert kb eddig vártam az esést ebben a körben benne, majd kiderül mi lesz.
Erőltetett a menet. Sokan realizálnak, úgyhogy beállok a sorba, 50% zárást eszközöltem. Maradék 50%-ra megbízást adtam 6,80-as eladásra. Tudni kell eltenni. Ahhoz képest hogy 15:30-kor majdnem lefordultam a székről, egész jó volt így. :) . Most hogy szétírtam a topikot, befejeztem mára :) Jó pihenést!
FSLR is kezd elég jó discount-on forogni. Van még hely az tény, de figyelőlistára érdemes felvenni. . https://invst.ly/7nsyc . TA alapon viszont nálam SPWR jobb. Fundásan pont fordítva. 5-10% közötti zakót érzek még bennük.
Figyeled SPWR-t. Mekkora mák, hogy nem vettem meg 8,10-en. Pedig nagyon akartam, de elbizonytalanodtam. Lehet, hogy lesz még lejjebb annál is, de 6,9-6,7--nél veszek már belőle. . https://invst.ly/7nsnm
Igen. Úgy tűnik nagyobb volt a füstje mint a lángja. Biztató, bár várjuk meg a zárást. Ha 6,38 fölé tud menni, akkor mindenképp tartani kell, 6,8-ig elszalad már szerintem. Szépen kiszedegette a stopokat. . SWN jól tartja magát az olaj zakója ellenére. Talán egyszer végre átlépi ezt a 4,9 körüli szintet.
Na hát nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy terveztem. A CFO elhagyja a céget. Reméljük csak a pillanatnyi hangulat hevében adják ennyire. 6%.. Nem ficergek, meglátjuk.
Egyes cikkek még nagyobb eladásokról számolnak be. "Fitbit Has Now Sold Over 1 Million Versa Smartwatche. The product became broadly available in mid-April, meaning Fitbit has been able to move 1 million units in just under two months."
SPWR: Napok óta figyelem, és gondolkodtam 8,10-8,20 között egy vételen, de egyelőre nem szálltam be. Amit viszont látok, hogy a 8,10 alatti zárás törte a trendet, amit februártól 6,45-ről tudunk ráhúzni. Sőt, leszakította a 8,05-ös korábbi aljat. Ennek tükrében nem lepődnék meg ha tovább esnek, és akár újra tesztelné a 6,45 körüli szinteket. Ott egy dupla alj formációval jó beszálló lehet. A jelenlegi esés elég gyorsan zajlik, úgy sejtem a vámok lehetnek a háttérben, és látva azt, hogy minden solar élesen esik, lehet hogy érdemes várni most. FSLR, ami kétségtelenül a legerősebb 6%-os szakadást produkált a napokban. A többiek sem szépek, úgyhogy örülök hogy végül vártam és nem vettem meg. FIT: 500.000 db versa-t (az új fitbill modell) szállítottak le az elmúlt időszakban, ami kimondottan szép mennyiség. Sok helyen azt olvasom, hogy az iWatch-ot akár meg is szorongathatják, hiszen ár tekintetében olcsóbbak a termékeik. Valószínűleg az androidot használó userek potenciálisan ezt fogják választani. Nem zártam le tegnap, mert úgy éreztem van benne még erő. Megnézem a mai talán a holnapi kereskedést is. Remélem az indexek pont nem ma zuhannak be. Ha elfogy a lendület és erőlködést látok, akkor lezárom ma piacon, egyéb esetben 6,8-on zárni fogok. 17% van rajta, ami akárhogy nézem elég jó.
FITBIT szépen kitört tegnap. 5,82 volt a korábbi csúcs, amit a google-lel való együttműködés hírére csinált. Az egy falsnak bizonyuló kitörési próbálkozás volt, hagyott is egy jó nagy kanócot. Tegnap sikerült felette zárni, 5,86 lett a vége, sőt after hours -ban 5,90. A lendület adott, tegnap az indexek is támogatták az emelkedést. Fontos lenne ma 5,82- felett maradni és másodszorra is szint felett zárni. Elsődleges célár 6,4, ha ott is átmegy akkor bezárja a rést 6,8-ig. Jelenleg úgy látom, hogy 7,2-nél tovább nem fog tudni emelkedni, így valószínűleg 6,8-nál már mindenképpen zárni fogok. Meglátjuk, reméljük bejön a várakozás. :)
A nemet kamatok nagyot zuhantak, es vele zuhantak a nemet bankok. Ez elesen ramutat a lenyegi problemara. Arra, hogy 1.9% EU inflacio es 0.4% kamatszint mellett NEM LEHET egy banknak profitot csinalni. Ez nem a management hibaja, ezt nem tudjak kontrollalani, ezt keszen kapjak a monetaris politikaban az ECB-tol. . Csak hogy ha ECB fel emeli a kamatot, akkor a Italia is, meg az egesz PIIGS orszagcsoport is finanszirozhatalan. Akkor rovid uton csodbe mennek, Mi a fenet csinaljon az ECB? Probalnak idot nyerni. Es tartani lent a kamatot. Hatha csoda tortenik: Az olaszok kijozanodnak es elkezdenek takarekoskodni, a nemet bankok meg addig nem mennek csodbe. Ha pechjuk van es rafaznak, akkor meg az olaszok is csodbe mennek, meg a nemetek is. Itt tartunk.
Olvastam és nagyon köszönöm, hogy gondoltàl ràm. A pànik és az összeomlàs kiàrazódàsának szakaszàban vagyunk szvsz, ezt TA alapon nem tudommost, de fundàsan Strong Buy nàlam. A hírek most ki fogjàk mozdítani a letargiàból, a book value meg a no comment kategória.
Top picks