Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
Brutàlis kampó Cldx. Nem erre szàmítottam. Nincs nagy pakkom. Gigantikus pànik, mélyen book value alatt, hatalmas lehetőség venni szerintem és én bizony veszek is!
Hát pedig pont, hogy most lesz potenciál az olajosokban. Nem beszélve arról, ha az olajár itt tud maradni és nem lesz komolyabb korrekció, akkor az már önmagában nagyon jó az olajpapíroknak. Brent egyértelműen kitört. . A megrendelések szépen kezdenek megérkezni: https://www.upi.com/Transocean-rig-scheduled-for-North-Sea-work/4311523621414/ . Jön a májusi jelentés dömping, ami már az idei olajárak mellett jobbat kell hogy mutasson, mint a tavaly év végi. Szerintem elérkezett a pillanat, amikor a fundamentumok kezdenek el diktálni és akkor sajnos a szalagok illetve a TA egy dologra lesz jó, az emelkedés esetleges korrekciójának megtippelésére. Butaság lezárni most ezeket. . SWN death ez a véleményem. Volt aki már 3,2 meg 2,6-2,8 szintekre várta. Elég meggyőzően tudott fordulni és nincs vége. Ahogy írtátok is, jó jelentést várnak arra a szektorra is már, szóval egy teendő van, mégpedig kapaszkodni ezekbe is. . FITBIT: jó szarul nézett ki, szegény embert az ág is húzza kategória. Nem elég, hogy fosok lettek a számok, MS valóban elintézte. Na de helló, itt vagyunk 2%-ra attól a szinttől, ahonnan oltári nagyot zakózott. Ez azért mégis csak jelent valamit. Nálam nem mást, mint hogy 5,4-5,6 sávot átlépve 6,2, 6,4, 6,8 fog következni. Nálam egyértelmű tartás, és türelem ez is.
Igen, és egy szép hosszabb alsó kanócos gyertyára jött egy szép zöld gyertya pénteken- Szerintem 7.2 - 7.5 közé legalább feljöhet.7.5 környéke februárban szépen megfogta az esést. Első nekifutásra ellenállás lehet. Én is vettem TRVG-t.
Top picks