Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka ma, 12:38
Óvári csirkemellet lemegyek megusztatni.Vegyétek a jo fundas, osztis papirokat.
Toka
Toka ma, 11:48
Előzmény: #9189  raus
nem tudom nekem egyik sincs, ma lehet csak figyelek azt ebéd után lenézek a presszóba.
Toka
Toka ma, 11:47
Donald Trumpot választotta az év emberévé a Financial Times.
raus ma, 11:37
Előzmény: #9186  Toka
Vajon Delta mikor megy egy újbóli 53% t?
Nutex sztem előbb 
Azokon a fórumokon is sok a shortos 🦡
Toka
Toka ma, 11:34
A KSH előzetes adatai szerint 2024 novemberében 6196 gyermek született, 10 267 fő hunyt el, és 2724 házasságot kötöttek, mindhárom adat csökkenést mutatva az előző év azonos időszakához képest. A természetes fogyás így 4071 fő volt, meghaladva a 2023. novemberi adatokat.
Toka
Toka ma, 11:30
A bitcoin sem úszta meg a tőkepiaci vérfürdőt, 100 ezer dollár alá szakadt a token árfolyama.
Toka
Toka ma, 11:23
Előzmény: #9185  raus
Láttam, hihetetlen volt.Még be se kapcsoltam csak a forumot nezegetem.
raus ma, 11:13
Előzmény: #9165  Toka
Tegnap is ment egy gyönge 53% t de ki tudja 
Azóta mondott még 4 t de ki tudja
Itthon 
Delta josda2 resben azt anno 6-7 hete lehulyeztek 
Nutex forró pite 
Dm ker Esense előtt a delta rali 2 egy dupla tripla vmikor 
Toka
Toka ma, 10:51
Előzmény: #9182  buythedip
Five9..de most nincs kiszortam kb 1 hete..jo koreim voltak benne.
buythedip ma, 10:34
NASA's Goddard Space Flight Center szerződést jelentettek be.Én nem szeretem az ilyesmit, mármint az ötlet jó, mehet tovább is, de én ezen a ponton nem szállok be és nem is shortolok ilyesmit.
FIVN vagy FIVE-t tartasz? Ezeket mindig összekeverem.
https://finance.yahoo.com/news/hedge-funds-think-five-below-130951797.html
Toka
Toka ma, 10:06
Keverek 1et.
Nacky ma, 06:58
Országos előrejelzés: csütörtök estig                                                                                                                                                                                                                                                                                                        A köddel, rétegfelhőzettel borított területek kiterjedése csökken - leglassabban várhatóan az Északi-középhegység térségében és az Alföld középső részén - , egyre többfelé kisüt a nap. Napközben csupán a tartósabban felhős tájakon fordulhat elő jelentéktelen szitálás. Késő délutántól nyugat felől erőteljes felhősödés kezdődik, és este, késő este főként a Dunántúlon már egyre többfelé várható eső, zápor. Leginkább a nyugati harmadban kísérhetik élénk, erős lökések a déli, délnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7, 13 fok között várható, de a tartósan felhős részeken ennél több fokkal hidegebb is lehet. Késő estére -1 és +7 fok közé hűl le a levegő
Nacky ma, 06:56
Boldog névnapot  violáknak  !                                                                                                                                      Viola névnap december 19-én található a hagyományos naptárban                                                              A Viola név latin eredetű női név, mely az ibolya virág  a Viola arvensis latin nevéből származik, és   sok nyelvben vált női névvé. Magyarországon már az Árpád-korban használatos női név volt , az 1990-es években ritka volt, a Violetta igen ritka, a Violenta,   Violett és a Letta szórványos nevek voltak, a 2000-es években nem szerepelnek a 100 leggyakoribb női név között.
GERI-inv
GERI-inv ma, 06:02
Jó reggelt!
https://www.reuters.com/markets/asia/boj-meets-final-rate-review-this-year-trump-risk-clouds-outlook-2024-12-18/
Fed után egy kevésbé jó hír… Japán most nem nyúlt a kamatokhoz, de az erősödő infláció miatt fog. Elég erősen kilátásba helyezte. Mit jelent ez?
Cash Carry ügyletek pörögtem újra az elmúlt hónapokban. USA nagy emelkedése Japán hitelből van… a csoda ceiptoról már ne is beszéljünk.
A Fed kijelentése már megrengette a világot… kiváncsi vagyok erre mit szól majd USA… most kb egy hónapig még mehet a buli.
USA futures:
S&P +0,11%
Dow +0,2%
NASDAQ -0,09%
Nyersanyag:
Oil -0,56%
Silver -2,89%
Gold -1,2%
Ázsia
Nikkei 225 -0,72%
Hsi -1%
Ha helyén kezelik a híreket, meg fel is fogják, akkor komoly pénzkivonás történhet… bár USA csodás világában, egyértelműen ki kell mondani dolgokat és meg kell történnie, hogy felfogja a dolgokat.
A bluek nagyot padlózhatnak ma… én pl örülök múltkor kitáraztam az otp-ből. Csak a kis részvények jelenleg!
Otpben benne van a dolog elkezd esni a tőkeáttétes termékeket sorra deaktiválja… ami fokozza tovább az esést. Sorban jönnek a certifikátok kiütési árai…ha ezt shortal segítik is. Az nagy puff…
Szerencsére a kispapírokra nem érhető el lakossági short opció:) 
Labanc
Labanc szerda, 23:16
Előzmény: #9169  GERI-inv
Vix index az aug. 5-ei fekete nap óta nem volt ilyen magas
GERI-inv
GERI-inv szerda, 23:03
Előzmény: #9168  Labanc
After Market sem szép …
Labanc
Labanc szerda, 22:44
A zárás előtt még egy durva öntés volt az amerikai tőzsdéken, és így végül záráskor 2,6%-os mínuszban állapodott meg a Dow Jones, több mint 1100 pontos volt a zuhanás mértéke. Az S&P 500 végül 3%-os zuhanásnál zárt be, a Nasdaq pedig 3,6%-os szakadásnál állapodott meg.
Toka
Toka szerda, 22:35
Vmire megy fel..de mire?
Toka szerda, 22:33
Törölt hozzászólás
Toka
Toka szerda, 22:31
Előzmény: #9162  buythedip
Ezt irta Raus Ur tegnap 12.19 kor a papir meg vágtázott..:
Egy amcsi cimbi tegnap tele vette magát a 
QUBT vel
Mit gondoltok?
Toka
Toka szerda, 22:27
Előzmény: #9163  GERI-inv
Mar volt olyan is hogy a centes papirokat számuzik onnan, mert nagyon spekulativak, de nem..a nutex meg a multihome ott kész aranybánya lenne...lehet csinalok nekik egy klubbot.
GERI-inv
GERI-inv szerda, 22:06
Előzmény: #9161  Toka
Amúgy ezt nem vágom ez nem volt nagy titok.. minden elemző mondta már jövőre nem lesz kamat csökkentés… ezeknek a b*ziknak az kell az arcukba mondják…
buythedip szerda, 21:55
Előzmény: #9159  Toka

Toka
Toka szerda, 21:53
Előzmény: #9160  Manufacere
Mondjuk jol tul is vanbak húzva...sok olyan paoir is van ott ami nem ért semmit, de mindent megvettek azok a balfékek..

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek