Még a végén bezarodik a cig 380 as szint...nem kell sok s nyillik a 380-390.....lenézek 1et...ilyen korban fontos hogy tarsaságban legyen az ember...mostanában sakkozunk is.
Viasat 3 on mindjárt Monk...ha nem lattam megnézem ha láttam leugrok vissza a presszoba....vertikalt megvettem 9.25 ert 20ezret erre berak vki 10ezret 9.1ert.. most komolyan 10 fillér szer 10ezer mennyi...1000ft...a presszoban delelott 3ezret koltottem kb..
Magyarországon a lakossági befektetők körében rendkívül népszerű volt az utóbbi időben az inflációkövető állampapír (a PMÁP-sorozat). Szinte mindenki ebben ült, a magas inflációs évek (2022-ben 14,5, 2023-ban 17,6 százalék volt az éves átlagos infláció) után ezek a papírok remek hozamot fizettek, védtek a pénz elértéktelenedése ellen. Ugyanakkor 2024-ben már csak valahol 3,7 százalék körül lehet majd az éves átlagos infláció, azaz hamarosan a hozamok is hirtelen visszaesnek.
380-an bezárodhat ma, mondjuk ezt nem gondoltam volna..hihetetlen....mincs mit, mindig fdigyeld a klubb ajánlásait a legjobb ha mindhárom elemzőnk vételt javasol.
Az olajár emelkedett, a WTI nyersolaj ára az európai piacok nyitásakor 0,52 százalékkal állt magasabban a nemzetközi kereskedelemben hordónként 70,44 dolláron, a Brent ára pedig 0,49 százalékkal ment feljebb 73,54 dollárra.Az arany spot ára 0,13 százalékkal csökkent unciánként 2643,82 dollárra. A dollárindex 106,93 ponton áll, változatlan. Az eurót 0,09 százalékkal jegyzik erősebben 1,0500 dolláron.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky