🤣🤣🤣🤣Duna House: népszerű nyugdíjbefektetés a lakásfenntartásA kormánytervezet értelmében az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításokat adómentesen lehet majd jövőre lakhatási célra felhasználni. A Duna House szerint a felújítás, a lakásvásárlás és a hiteltörlesztés is jó ötlet lehet.
Tudom, van egypar, 1 hegy 4 zarkert...amugy a hegy is zartkert csak én hivom hegynek mert van rajt egx pincém...bor nincs benne😇...a gondom az hogy kaszálnom kell...már nehezen bírom...csak a haverok meg pinceszomszedok miatt tartom ...
Nem hasonlítom magam Xavérhoz, de én is fantáziát látok az ingatlanok vásárlásában. Na nem Skóciában, hanem itt Magyarországon. Olcsón lehet venni zártkerti ingatlanokat présházzal, gazdasági épületekkel országunk legszebb vidékein. Ezek gyakorlatilag üdülőként is funkcionáló épületek. Nem összkomfortosak, de aki kedveli a természetet, pihenni, kikapcsolódni vágyik 3 milla körül találhat ilyeneket, amik szerintem hamarosan dupláját fogják érni. (Nem befektetési tanácsnak szántam, csak így gondolom.)
Na kicsit túrkáltam, bár nem vagyok nagy USA szakértő az nagyon más piac. Komoly beruházásaik vannak, láttam GM is kötött jó kis szerződést velük 625 m dodoról. Argentína, Nevadában vannak komoly betuházásaik, ha felpörög az elektromos autógyártás aranybánya lehet a cég, szerintem ezt hosszúra lenne érdemes venni.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky