Továbbra is erős vételen az Akko, App és Dm ker. Vigyazzatok nagyok be ne ragasszanak tulhuzott papírral, mondjuk ahhoz hogy vki profitot termeljen, masnak be kell ragadni.
Megnézem, csak lemegyek krumpliert a garazsba, mondjuk igy jol lebukok hogy hogy mentem be...majd azt mondom a piacon vettem🙂...vettem viragot meg a zalacoban volt olyan nonapi suti, meg ma en főzők rantott maj, rantott karfiol és rantott gomba.(mindenbol rántok ha már rántok)....megnézem amit kukdtel az asztalin bekapcsolok ugy is veszek par dolgot...ja a tippmixen ha azzal akarsz nyerni amit kuldtem lehet pont az ellenkezojet kell rakni...a heti eredmenyesegem tudatában🙃
Hölgyeknek küldöm, jó hangja van ennek a Luiginak, de a mozgása😂Boldog Nőnapot!A dalt pedig hallgassátok meg, képes belemászni az ember fülébe...https://youtu.be/7Q_o-Ll8EuA?si=3edPmWs-p5fngQu_
Super Heinz:Arak 2,5 nel tobb,s de america-nat asunc mcspg és vendég,ajax2,hamburg,nancy,quingdao-Changchun 3.5 nel tobb,aarau.(10es tét,osszesen 1200, ha mind jin 164670)Az Arak mindket szelvenyen rajt van sajna a kanadain vmi nem volt jo igy raraktam azt, remelem jonnmert ha nem akkor mindket helyen rossz)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky