Nem tanítalak, mert Te nagyon ravasz vagy.Én nem vagyok az, de örülök, hogy egy ilyen profi aki ötvözi a kereskedést a pszichologiával, vagy tömegpszichózissal olvassa a Clubbot.Szeretettel köszöntünk és várjuk a meglátásaidat!
Bújocska! Tippek: gol-gol Roma- Brighton, Marseille-Villareal, R.S. Gill.-Fener. Molde-Bruges, Ajax-A.Villa,, Milan-S.Praha Hazai és több mint 1,5 gol, Ezek talán sanszosak.
..már ma nem dagadt be, most délután elmegyek a presszóba 5 fele de csak 1 froccsot iszok, haverok hianyolnak, de nem maradok sokat.Azt nem mondom hogyvleszokom, de ma még nem ittam semmit...meghagyom a kimért adagom estére teljesen.
Tokám, egészséged szolgálja e rendesen a gazdit?Dagadás?Egy cimborámnak javallotta a doki,hogy kevesebb folyadékot igyon.Kb napi 20-25 kisfröccc volt a pensum.Nos, megoldásként létrejött az úgynevezett "harmat" fröccs....A pohárba belekerül a finom borocska,majd a szódával el kell spriccelni a pohár felett,s kizárólag ami belepereg a borocskába ennek elegye képezi a harmatfröccsöt.Így közel felére sikerült csökkentenie a folyadékmennyiséget.Megnézzük a kínálatot,Ti is nézzetek körül.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky