Megmondom öszintén én nem füszerezek annyira mert epém bánja, az uborkát is imádom de azt ha megeszem utánna 1 oráig fáj az epém.Amúgy ezeket rakom bele én is csak kevesebbet.Sót is mindig utánna rak az asszony bele, mert szerinte sótlanul fozok.
Lehet én vagyok a tudatlan,de marhapörit is egyre gyakrabban látom úgy főzni, hogy kipirított szalonna zsíron pörköli a húst fehéredésig,majd eztán dobja rá az összevágott hagymát,paprikát,paradicsomot,fokhagymát nyersen, és durván a fele fűszer mennyiséget.Köményt nem tett bele,csak 3-4 babérlevelet.Hja,és vizet sem.Mi a meglátásod?Én az Alföldön láttam hasonlóan birkát főzni:Csak az AKKO,DELTA,GLOSTER még ez mellé.:)
Pont tegnap olvastam, igaz egy régebbi cikket amikor multkor azt hiszem 612-ig ment, akkor azt irták hogy még mindig olcsó.Nem tudom de én ezt simán 900 korul el tudom képzelni, akkot meg 400 korul.De nem en határozom meg az árfolyamot, igaz ma mimdkettot 1000-1000 db-al felkotottem, aztan App felment a masik meg majd ugyanakkorát esett.Most nekem ezekbol van a legtobb, mindketto plusszos picit.Akkobol 284 a legmagasabb vételem, App-bol 606.Bizakodjunk.
Köszönöm szépen! Neked meg sok sikert kívánok az app hoz! Ígértem egy halas storyt! Németországban a hegyek között éltünk, éppen ezért pontyot kerestünk állandóan! Minden faluban voltak ezek a halas lerakatok, hegyi patak vízben nevelt pontyokkal meg pisztráng, sokféle halakkal. Volt olyan finom az a halászlé és rántott hal ,hogy hihetetlen! Semmi mellék íze nem volt. Na itt jön a story! Egy ismerősöm dolgozott olyan helyen ahol volt horgászat és étterem. Kamion számra kapták a csirke almot szépen írva... Azt mondta nem evett halat, mert saját magán érezte.... Pangasius halat ismered? Mielőtt ennél olvass neten utánna, hogyan nevelik... Lenn a tavak a laposban, majd a csatornákat oda vezetik, fekáliával etetik a sárgák a pangasiust. Remélem nem vettem el a kedved semmitől!:)
Na majd az idő igazol, kicsit rendbe tette a számlámat! A nyomdától én se félek, lassan indul az is. Az lebegett előttem mikor volt az osztalék rally, egy- két nap csúszással voltak a lehetőségek. Mikor izzadni kell pár % nyerőért, persze meg remeg a kezem. Épp valaki írta, hogy nyaralási pénz gyorsan meg van...no csak tolok egy jagermeistert! Szép napot kívánok!
Jol csináltad az eladást, a nyomda stabil de nagy fel mozgast nem várok ott, viszont értékállo.Mivel profitot termeltél jol csináltad.Jobban csináltad volna ha vettél volna 1000 db akkót🙂
Szia, egészségedre váljon! Véleményezd mit csináltam ma. Az alteom nagyon megindult ma...volt belőle bőven....eladtam most és vettem any t! Mondom ezek együtt járnak most a nyomdát húzzák! Vagy mégsem?:)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky