Hát amelyik tobb napja nagy forgalimmal esik, csak a nagyon profi találja el az alját, de az is kiszáll majd csak kihasználja a pattanást de egy igazi kés a pattanas után is kaszabol ujra.Nehéz josolni most kis pénzel probálkoznék max eltalálni az aljat.
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat, távollétemben a forum fentartását.Akko 600...hu de jo lenne, ovatosan mindenkép a vásárlásokkal, akkoban mindig van felszurás majd ismételt esés...reméljuk most más ez, nem tudom elképzelni hogy olyan sok olcso akko lenne a 200-250 es sávban.Jo volt a buli, ..hàt fénykoromban inkább nem mondom meg mennyi volt az adagom borbol...amúgy tegnap egész este csak kb 1 litert fogyastottam.
Mórickának kisöccse született. Addig erőszakoskodik, míg pelenkázás közben megmutatják neki az újszülöttet. Móricka elgondolkodva nézi a testvérkét, majd azt mondja:- Tatus, ez a hülye gólya egy keresztény testvérkét hozott ide.
Istenéltese a Fülöpöket és az Evelineket Fülöp névnap Május 1-én és Május 26-án van a hagyományos naptárakban.A Fülöp férfinév a görög Philippos név rövidülésének a magyar alakváltozata. A név jelentése: lókedvelő. A május végi névnap Néri Szent Fülöphöz kapcsolódik, aki a 16. században élt katolikus pap volt, Az ő nevéhez fűződik az Oratoriánus rend megalapításaAz 1990-es években a Fülöp szórványos név volt, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között. A Fülöp név nagyon kedvelt a francia és a spanyol uralkodói családban, Spanyolországban hat, míg a franciáknál öt király viselte a Fülöp nevet. Evelin névnap május 26-án van. Az Evelin név az Éva angol és francia eredetű továbbképzése, egyes elméletek szerint viszont lehet a kelta eredetű Eiblin vagy a germán eredetű Avelina alakváltozata is. Az Evelin az 1990-es években ritka név volt, a 2000-es években a 19-66. leggyakoribb női név.
Biztosan tudod, hogy amikor értélhető forgalomcsökkenés van, az általában trendfordító hatást takar.Amennyire signifikans olyannyira erős is.A deltat el kell engedniük felefelé, mert a nélkül nem lesz benn élet.Nem akarok okoskodni, de ebből most csak kimaradni lehet.
Ripple és solana volt közel 60% plusz nekem Én japo amcsi oldalakon olvasok utánuk. Hajrá Te! És akik Akko ban lespednek! Anno azért vettem mert mindig szép forgalma volt 100-300 Milla közt de mire fel és hova tűnt és csak apadt nem bírtam már!
A Deltát még sokan nem hitték el! Boldogok a lelkiszegények, a hívők pedig gazdagok!!!Mentem már egy nagy kört Kudlik Julcsival!!!!!!!! Már sikerült 110k visszavennem.Első körben 275 k pördült át, zömmel 40 alatti vételekkel. 200k a cél, mert TOCA ÚRNAK megígértem,hogy Akko is 50k lesz!!!!
Nem offolnám a TOCA TRADE topicot,DE! Életem poénja a legszarabb,amit hallottam.Elnézést a zsaruktól. """Haza érkezik a rendőr, a gyerek lélekszakadva rohan elejbé' Gyűjjék gyorsan Ídösapám, Ídösanyám fölakasztotta magát!!!.....ENGEM??????
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA