Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 10:06
Előzmény: #8213  szieszta
Ne is mond… az a helyzet néha alkatrész drágább, mint az új gép. Magasan integrált alkatrészek miatt. Nem vagyok szívbajos csavarhúzót ragadni. Sokszor jutok arra, hogy kuka… mert az alkatrész drága. Szegény boilerem is úgy járt. Kilyukadt a termosztátnál és az elektronika elázott… sajnos a sok vízkő megette azt a fém szálat. 78e lett volna bele az alkatrész… szóval a test ment a padlásra. Vettem egy újat inkább 150ért mert azon legalább van 3 év gari. Barátom ugyanolyan boilere is kilyukadt, annak a teste… de jó az elektronika. Most van egy tartalék boilerem üzemkészen. Úgy vízkőtelenítek már boiler le másik fel… utána ráérek takarítgatni meg tömítést cserélni… szerencsére ilyen túlbiztosított rendszerem van mehetnék kazánról is melegvízzel…. Az a tartály most üres, csak nyáron megy, mert a nap melegíti. Napkollektor tavasztől őszig adja a meleget… brutál méretű az a tartály szóval azt nem fűtőm sehogy téli időszakban…. De ha gáz sem lenne klima is felfűtené a házat vagy a vegyes kazán… alapból a fűtés gázról megy. Lehet kicsit túlgondoltam anno…
Toka
Toka hétfő, 10:04
Előzmény: #8217  GERI-inv
már 2 Katalint köszöntöttem, hörpinteni is tudtam...a többi marad délutanra mert dolgoznak.
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 09:44
Előzmény: #8214  Toka
Népi megfigyelés is van erre a napra, ha Katalin kopog karácsony locsog :)
GERI-inv
GERI-inv hétfő, 08:06
Jó reggelt!
USA futures:
S&P +0,42%
Dow +0,57%
NASDAQ +0,57%
Ázsia:
Nikkei225 +1,3%
HSI -0,17%
USD/JPY -0,31%
A főbb adatok jól mutatnak, remélem ragadós lesz a jó hangulat a Bétre is!
Toka
Toka hétfő, 07:42
Jó reggelt Kedves Olvasóink!Katalinokat külön köszöntjük igen nagy szeretettel!
szieszta hétfő, 07:12
Előzmény: #8207  GERI-inv

Van egy háztartási gép szerelő ismerősöm, már nem  a népet szolgálja, hanem egy nagyraktárnak jól fizetett alkalmazottja. Annyi a sérült meg rossz új áru, hogy egész évben van mit csinálnia. Lényegében ő dönti el mi megy vissza javításra, zúzásra.
A környékünkön ő volt a hivatalos kisgépszerelő, de most már vagy garanciában visszaküldöd, vagy anélkül lecseréled.
Toka
Toka vasárnap, 20:05
Előzmény: #8210  GERI-inv
Én még nem néztem meg.😇
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 19:42
Előzmény: #8209  Toka
Nem én :( de van ötletünk mibe és hova rakja :D
ronaldinyo vasárnap, 14:53
Előzmény: #8205  oldrider
és mi a szentirás kinek mi-nem a szentirás a lényeg hanem az Igazság.minden belőle van minden
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 14:50
https://www.economx.hu/gazdasag/black-friday-fekete-pentek-futar-csomagok-kezbesites-online-kereskedelem-vasarlas-bubenko.800086.html
Szerencsére az én csomagom hamar megjött :) Futárok nagyon rugalmasak velem szerencsére… én csomagom, akkor is priority, ha külön nem kérem:)) Tudják jól járnak velem.
Azért figyeljetek, mert ilyenkor a sok elavult dolgot is ki akarják söpörni… meg dobálják a futárok… szóval velük legyetek extrán aranyosak! ($£¥€)
oldrider vasárnap, 09:56
Előzmény: #8204  GERI-inv
Helyesen látod! Szinte minden változik, de a szentírás az örök érvényű!
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 09:19
Előzmény: #8202  Toka
Jó Reggelt Mindenkinek!
Most, hogy kijöttem végre ebből a felső légúti nyavajából. Ma elmegyek a templomba okos dolgokat hallgatni, mindig olyan jól elgondolkoztat. Ezekkel az apró kis tanításokkal sokszor rájövök mennyire is hasznosak és nagyon sok igazságot és megoldást ad.  Sokszor a nagynak tűnő problémákra is megoldást nyújt. Mai világban sokan agyturkászhoz járnak, hogy hátha megtalálja a tutit. Én erre azt mondom a Hit megoldást mutat bárminél is jobban… jól bevált évezredes bölcsesség és nagyon fejleszti az Önismeretet!  4ever Biblia
Toka
Toka vasárnap, 08:19
Az Emma női név germán eredetű, alakváltozataival, az Irma és a német Erma névvel együtt Ermin, Irmin germán isten nevéből származik, más feltevések szerint a germán hermion néptörzs nevéből ered. Irmin a háború germán istene, vagy a zivatar démona.
Toka
Toka vasárnap, 08:17
Jo reggelt Kedves Olvasóink.Emmákat külön köszöntjük!

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek