Ne is mond… az a helyzet néha alkatrész drágább, mint az új gép. Magasan integrált alkatrészek miatt. Nem vagyok szívbajos csavarhúzót ragadni. Sokszor jutok arra, hogy kuka… mert az alkatrész drága. Szegény boilerem is úgy járt. Kilyukadt a termosztátnál és az elektronika elázott… sajnos a sok vízkő megette azt a fém szálat. 78e lett volna bele az alkatrész… szóval a test ment a padlásra. Vettem egy újat inkább 150ért mert azon legalább van 3 év gari. Barátom ugyanolyan boilere is kilyukadt, annak a teste… de jó az elektronika. Most van egy tartalék boilerem üzemkészen. Úgy vízkőtelenítek már boiler le másik fel… utána ráérek takarítgatni meg tömítést cserélni… szerencsére ilyen túlbiztosított rendszerem van mehetnék kazánról is melegvízzel…. Az a tartály most üres, csak nyáron megy, mert a nap melegíti. Napkollektor tavasztől őszig adja a meleget… brutál méretű az a tartály szóval azt nem fűtőm sehogy téli időszakban…. De ha gáz sem lenne klima is felfűtené a házat vagy a vegyes kazán… alapból a fűtés gázról megy. Lehet kicsit túlgondoltam anno…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA