Szerintem az elnökválasztás előtti bizonytalanság miatt várható, hogy egyik nap le, másik nap fel mozgatják a befektetők az amerikai indexeket. Félő, hogy átragad ez Európára is.
Pár nap alatt, már a háztetőről is letörölte a port, baromira éber, rögtön meghallja, ha a hűtőt nyitom vagy üveget bontok és azonnal figyelmeztet. Nagyon vigyáz rám.
Nejem dettó! Pár nap szabira jött, azóta nyomja a feladatokat. Már alig várom a holnapot, akkor levegőhöz jutok - megy melózni! Pálinkát is csak úgy merek inni, hogy elővezetem, kóstolja már meg, mi a véleménye az idei szilváról. Aztán megszaglássza, ritkán a nyelvéhez érinti, mondja finom, de tegyem le, majd később megissza. Nah ekkor én mondom ok és lehörpintem.
NRDS-t figyeljétek, egy hét múlva jelent. Citibank negatív catalyst listára tette, erre esett egy nagyot, de mintha valakik vennék az esést. Topline Capital 5M dollárért vett, tudnak talán valamit?
Holnap lesz rá időm :) sűrű volt a hét. Most nem volt Bölcsiben a hercegnő, így leamortizált XD Már futkos szóval megy szépen. Feleségem is megy be az irodába szóval nyugi lesz :)
:), igen vártam a Mikulás rally t full nyomdával... közben eladtam mert nem tetszett a mozgása! Abban igazad van most kellene vásárolni! Annyira bizonytalan minden papír, december meg majd másfél hónap.... Eszembe jut valami erről,majd lehet én is így járok... Az öreg halász és a tenger:)
Nemrég még az Mikulás rallyit vártad meg az az osztalék rallyt…. Lehet most kéne vásárolni és tavasszal adni… Igen akkor sokáig benne van a pénz.. Amúgy nehéz mindig nem lehet nyerni….
Nemrég még az Mikulás rallyit vártad meg az az osztalék rallyt…. Lehet most kéne vásárolni és tavasszal adni… Igen akkor sokáig benne van a pénz.. Amúgy nehéz mindig nem lehet nyerni….
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA