Szép eredményt csináltál,én már kicsit óvatosabb lettem. Az utóbbi vételeim szinte mind ráfizetéses volt. Kényszeresen egyre kevesebbet kereskedem. Kivárok most ha kell a decemberi mozgást vagy az osztalékos időszakot játszom meg. Tavasszal az mbh t,akarom megfogni. Betettem a kedvencekhez így minden nap látom hogyan mozog.
A Partizán megbízásából, a 21 Kutatóközpont által készített friss közvélemény-kutatás szerint hibahatáron belüli különbséggel, de egy hajszállal vezet a Tisza (42%) a Fidesz (40%) előtt a választásukat biztosra ígérő, pártot választani tudó szavazók között. A további sorrend: Mi Hazánk (5 százalék), DK és Kétfarkú (4-4).
Köszönöm, ez nem a szimatom ám, ez a Büfé féle fundás kereskedés, régi iskola, mindenféle ábrák, vonalak nélkül.Itt csak megveszed aztán vársz.Jó fundás papirokat keresek mindig, alacsony értékkel.Nem rossz ez most, mert sok van és alacsony szintrol is.Azonban a vègét nem tudom.Az elmult 2 -3 évben opusz-al, Bif-el, Mbh-val mentem nagyot, akkor ezek voltak jo fundásak, alacsony ertékuek.
Az nekem már nincs a top 3 mértéku befektetésem kozt.Number one AKKO, Top 2 Master, Top 3 enefi...4.az app...nézem ezt a navigátort, már vettem is, de nem volt időm még korbejárni.Amugy plusszos az appeninem de egyenlore tötymörög.Más papirokbol van jelentektelen mennyiségem(2 m alatti)Erre az évre már megvagyok, nem vagyok elégedetlen.Van szabad pénzem amivel néha szórakozok usa-ban, de várom a hitelminositőt s azután ellövöm.Ha ront blue-ra, ha marad akkor a Top 3 kozt osztva.Viszont!Borom nincs csak uveges, elméletileg tegnap hozták volna de még nem ért ide.Nem bánnám azért ha megjonne.
Az akko szépen ment,de a blue kon kívül gyenge volt a forgalom majd minden papírban. Biztosan lesznek meglepetések mert nem véletlen,hogy semmi sem kell!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA