Hu sajnos nem én nyertem.10 szelvénybol 1 db 1találat.Ha megnyertem volna azert egy félmilliárdott kiszortam volna részvényekre.50 milliobol kb meg poénbol a tésztás bizniszbe raktam volna 800 ra azt ott is hagytam volna támasztékon...csak egy pszichologiai kisérlet végett🤣
Szia köszönjük! CIG Akko Appeninn Civita Waberers Autowallis Masterplast Nagyon sok ajánlatunk van ám a clubban:) elég visszaolvasni:) Otp- ha kell pénz több Misi abból könnyebb kivenni, úgy hogy nem öntöm be. Kis ingatlan kis ez az jól szétszórnám:)
Üdv a fórumnak (a legjobb fórum a Portfólión) Játsszunk el a gondolattal, hogy megnyertük a 6,6 milliárdot. Befektetnél-e a magyar tőzsdébe? Ha igen, mennyit? És mibe mennyit? :)
Elhiszem! Api majd megőrült tőle. Anti- dolor vmi ilyen volt a gyógyszer. Idegenbe járás meg utána rengeteg sor v koffein alapanyagú hogy órán belül több pisi és az idegen asszony bacijait kimossa 😀
Hu az oriasi fájdalom, nem lehet aludni, fekudni sem, utoljara 7 kor véres vizelet, no mondom ez meg mi ..szuro fájdalom aztán erosodik...egyre..egyre...az segit ha mozogsz..ugrálsz...akkor vhogy arrebmegy s ha szerencsed van a fajdalom csokken pár percig...inni kell sokat de nekem utoljàra elzárta a hugygycsovem...asszony 4 kor megjott arra màr jo nagy hasam volt....maszekba nézték 5 kor hogy pont a hugycsoben van, meg nagyobbak még a vesében...no egész ejjel ugráltam, fél 4 kor megint pisilnem kellett, no azt azzal az eros sugárral távozhatott...nem koppant meg semmi...csak a fajdalom szunt meg hirtelen....
Az nagyon fájhatott! Régen apinak volt, és vmi kábszer alapanyagú bogyó kapott rá. Húgyúti szervek ellensége a kevés folyadék a fűszer a csípős és a hidegre ülés! Prosztata es aranyér akinek egyszer volt örökre elkíséri! ( mindegyik a hideg autó effektus velejárója)
Nekem nemrég volt hármasom, így visszajött a 5 év alatt befektetett tőkém. Picivel több, mint 20 ezer. :-) Érdekes, mikor mondtam az ismerősömnek, hogy nyertem a lottón, rögtön a főnyereményre gondolt. Persze én sem a 3 találatért adtam fel, én jól tudtam a számokat, csak a húzásnál cseszték el. :-)
Ilyen számokat még válogatni sem lehetett volna. 3,10,12,13,33 Tudom, minden kombinációnak egyforma esélye van. Nem lepődnék meg, ha tiborc, vagy lölö nyerte volna.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA