Figyelj nagyon progresszív a piacszerzésük, nagyon jó számokat hoz az MBH is és nem meglepő módon a CIG biztosításait forgalmazzák. https://www.mbhbank.hu/sw/static/file/CIG_Pannonia_LakoTars_MFO_lakasbiztositas_Feltetel.pdfLakáshitelezés felpörög (halkan megsúgom jobb kamatokat ad az mbh, mint az otp vagy az erste) szerződés kitételben benne van a hitelfedezeti biztosítás :)Az, hogy a nyugdíjpénztári vagyon seggére vernek a megtakarítók, max a kezelt vagyon nagysága csökken a pénztárban… amúgy is minden pénztár a befizetések után csípi le a saját jussát minden pénztár… presztízs kérdés kinél mekkora a kezelt vagyon..Nézd meg a jelentéseket az elmúlt 1,5 évben és nézd meg a növekedési dinamikát! 2023. évi üzleti eredmény után 33 forint osztalékot fizetett ki…ami nem kis szám. A mostani árbevételek mindezt felülmúlják!
Na ez igen . Ezt a hozzászólást öröm volt végig olvasni . Igazi hiánypótló kis összefoglaló..Bár azért pár dolgot máshogy látok . A cig - et újra feltehetjük a térképre ha elkezdünk róla írogatni .. Én meg pont most venném a Dunahouse-t , amég nincsen benne nagy mozgás .. Szigorúan kis darabszámokkal .. Talán most nincsen benne egy állandó speka ; mint a legtöbb kispapírban .. Miért venném ? Egyrészt jó eredményekre számítok , másrészt a szokásos osztalékot történet . Cigre kb ugyanez . Ezen a szinten vállalható vétel . Nálam újra játszik a. BIF is . Dunahouseos stílusban.. Gloster az nálam nagyon réteg papír .. Érdektelen .. Opus szépen építkezik , év elején mondtam szinte garantált az 500 Ft ..Jövőre mondjuk 600 - innen? Jó nem jó ? Mindenki dönthet ..Multihome ot nem ismerem csak láttam hogy az állandó spekabrigád játszótere volt . Tanulság ? Jövőre is eljátsszák . Mint ahogy Nutex , Nord , Megakrán időbként kitömik egymást vagy a jó népet..MBHJ szépen teljesített ebben ennyi van .. Majd jövőre újra felsoekázzák..Wáberer s jó kérdés kb márciusban eldőlt a sorsa .. Export nulla , belföldi fogyasztás nem pörög , útdíjak az egekbe az Unióba is , .. Jövőre sem számítok sok jóra .. Nem a cég tehet róla . Profik mindent megtesznek de idő kell .. 2026 rá üthet igazán nagyot mire a beruházások vásárlások eredményt produkálnak. Állami nyomda valóban túl lett húzva pedig még mindig az egyik olyan részvény ami befektetésre valóban alkalmas .. Én azt mondanám lassan itt a visszaszállás ideje …Civita ? Tészta nem hatja meg az embereket . Akko megtört a jég mehet 400 fölé .. Appeninn még jdén 700 .. A nagyoknál megint meglepő , hogy miből gondolod , hogy nincs tér felfelé ? Milyen időtávon gondolkodva ..Ott sok függ pl az USA választásoktól, nemsokára újra MSCI súlyozás , FED kamatdöntés , közelednek a jelentések , az igazi kérdés a különadók . Richter én kdén 12 K-t várok jövőre 15… OTP januárban 20 felett lesz … stb stb stb 👀👍😂
én egy hete vacakolok-aztán megszüntettem áramot és gázt is-majd csekkezem-évente áramot én fényképezhetek-EON os.hogy miért nem tudom-szarkavarás az is-gáz meg évente fényképez Tigáz-röhely.
Megjottem, kicsit lepihenek aztán jonnek a vendégek.Hát ennek a cignek a forumát tegnap este visszaolvastan volt hogy hetekig nem irt senki, most azonban megszaporodtak a bejegyzések.No majd kicsit betankolunk belole.Bluet vettem volna ha estek volna de igy maradnak a kispapirok.Szép hétvégét Mindenkinek!
huez az MWM jol megtekerte.az áram gáz-aplikácio belépéseket intézéseket-az egészet kezdhetem előlről.registrácio,telefonálgatás stb-borzalom.lehet megkérem és küldjék a csekkeket számlákat postán-basszák meg-ezt a bonyolult rendszert
Csütörtökön elment egy ingatlanom, ki is fizettek, de kicsit tartottam a leminősítéstől így csüt pénteken nem mertem vásárolni. Inkább úgy voltam, hogy kivárom a hétfőt, aztán ha jó árban lesz az akko, app, cig akkor elkezdek csipegetni.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA