Ez rohadt vicces, Farkasfű az app topicban nyilvánosan lehülyéz, majd nyílt hazugsággal megvádol, és miután szembesítem a tényekkel (azaz a saját korábbi hozzászólásaival), kéri Joceket, hogy tiltsa ki magát a topicból. Erre Jocek nem őt tiltja ki hanem engem, gyakorlatilag indoklás nélkül XDD Kész én mára kiégtem... Kibújt a szög a zsákból, szívből gratulálok Joceknek, úgy látszik manapság a személyeskedés és a rágalmazás a követendő példa, és aki tényekkel mer ellenállni, azt kell nyilvánosan üldözni. :D Újabb mélypont ez a fórum történetében, de már előre várom mindazon spanok tapsikolását, akiknél már nem léteznek erkölcsi határok!
Amerika ma nincs . Daxnak az sose baj 😂 BÉTnek is jobb szerintem a mai napot elnézve .. Közeledik a MOl jelentés ( 21) . Meglátjuk mi lesz de eddig egész jól összekapta magát a MOL 3K azért ragosabb falat.. Richtert tartom. OTPbe kivárok . Messze február 28 az MSCI vége.
Nem tudom, beteg vagyok ma nem is nagyon tudtam fellkelni, venni is csak zsemlét, felvágottat s 1000db akkot vettem de azt is csak azert hogy 345 legyen.Valaki gondolom adja, vagy kell neki a pénz vmire..gondolom nem az én zsemle, felvágott kombómra vagy vmi más papirt akar venni.
Toka Úr! Apphoz mit szólsz, hogy mekkora egy gagyi illikvid xar részvénylett? Ma opus ismét közel 4%-al emelkedik, ez meg -1.3% Ez azért lenne mert nagyban talicskázzák ki onnan a lóvét az ....csalók?
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky