A párom szokót néha oda járni húst meg a császárszalonnát ott veszi engem idegesít kicsi a parkoló itt nálunk ,meg ez a szupershop is elég gagyi szerintem . Én lidlbe meg aldiba járok legszívesebben
Egyetértek. Kiegészíteném, hogy az adót valamilyen formában be kell szedni. Ez a kormány nem a jövedelmet adóztatja erősen, hanem a fogyasztást. Optikája jobb igy az állam szempontjából. A bércédulán azonnal látni, hogy az állam mennyit szed el. A boltban viszont az ÁFA nem jelenik meg, csak maga a fizetendő ár. Az meg a rohadék kereskedő, aki pofátlan árat szed. Én nem is vagyok annyira biztos benne, hogy okosan tették, hogy az ÁFÁ-ra ráterelték a társadalom figyelmét most a nyugdíjkiegészítés fogyasztáshoz kötésével.
Ebben a hónapba még csak hetvenhatezret költöttél ? Nem lesz ez igy jó Toka úr milyen elvtárs maga nem gondol Ráhelre azt akarja szegényke lukas pendelybe járjon ? 😁😁
Mariká ám nincs lkierőm vitatkozni , de én jóval árnyaltabban látom ezt a jónközgaszdászaik vannak témát. Ahol egykulcsos adót erőltettek világbajnok Áfával , béka segge alatt kereső millió emberrel .. Szart se adózó , tàmogatott akkugyárakkal- hát az nálam nem színvonal .. Aki ezt az akkugyáras xart erőlteti … az nem hogy közgazdász , de 8 osztályt nem érdemel …
Persze visszaküldöm majd.Sőt még küldök többet is.Holnap nagyon fognak orulni mert a supershop kartyammal kapcsolatban jott mail hogy még koltsek el 14ezer forintot s kapok 3ezer supershoppontot.E honapban 90ezer elkoltese utan kaphato vissza 3ezer pont.Nos. .igaz nem kell semmi de azert veszek 14ezerért vmiket.Igy maris Mártonnak lesz egy kis áfája.
Ne is mond...az asszonynak írom,képzeld 2026 tól szja mentes leszel!!! Erre azt mondta,hogy a nagyobbik fiam 30 éves...a kicsi most lesz 7! Hát mondom csak nem kötnek bele,mert a születési anyakönyvi kivonaton te vagy az anyjuk! Aztán lehet csak kiszámolják,hogy biológiailag lehetetlen:)
Elinflálják majd, ezt nem ők mozogják ki, hanem majd a társadalom. Visszacsinálni soha többé nem lehet, bárki lesz is a Géniusz a kormányrúdnál. Mindenki fizeti, igazából azt fizeti ki, hogy elegendő lejtésű legyen a pálya. Eléggé gusztustalan. Ilyenekre én igazságérzetből sem szavazok.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali