Nekem majd évek mulva jár le, de pl. A jövő tavaszi forfulót nem fogom megvárni. Nekem van egy olyan elképzelésem ami szerint ugye idé 19% a kamat a tavalyi évi infláció után. Namármost az jövőre már csak 6% körül lesz. Jelenleg a büntetőkamat 1% az idő előtti visszaváltasnál. Jövőre kb 6%-os kamattal lehet számolni, ami elenyésző, így akinek van a portfóliójába állampapír és foglalkozik is a befektetésével szerintem ki fogja venni, mert azt a 6%-ot szinte bármiben meg tudja fogni. Namármost ezzel az állam is tisztában van és ugye mivel köteles visszaváltani az állampapírt így azzal tud trükközni, hogy a büntető kamatot megemeli. Nekem ez a meglátásom, de ha van valaki aki szerint ez faszság persze érvekkel alátámasztva azt szivesen elolvasom. Plusz még annyi, hogy a jelenlegi hatalmat nem szívlelem és egyáltalán nem bizom bennük.
Nekem nem jött a mai nap nem adtam el semmit… csak az OTP certit tl95-öt q nagy bukóval, de legalább kiütés előtt…. Reggel egy shortot nyitottam az otpre mire teljesült már féltem nem megy lejjebb…de ment utána eladtam mikor pattant majdnem csúcson vettem megint berogyott és eladtam… kb ez arra volt jó kicsit hozzak vissza a veszteségből… Anyt, glostert,akkot, wabit nem csesztettem… nem hittem érinti, pedig de…
Én adtam el múlt héten jó sok opust 435 körül, ma is adtam el belőle vettem kizárólag deltát , még szinte legalacsonyabb árfolyamál is. Így közel 70 forintos átlaggal várom a szebb napokat. Ez a mai nap kibaszott szívás volt ezért kell mindig legyen kp , ilyen esetekre. Aztán lehet még jobban bebasszák a piacot, akkor megszívtuk.
Any t, eladtam reggel 4250-60 on,vissza vettem 60 % át, 4130-4160 on, nem jártam rosszul. Maradt még kp, azon gondolkodom mikor lépjek pozícióba...15-én jelentés!
Én ezért nem adom. Illetőleg tisztában vagyok vele, hogy csak akkor fogom tudni eladni úgy hogy ne nyomjam le , mikor megindul és lesz forgalom. Vagy marad a napi 2-3 ezres pakkok és majd egyszer elkopik..
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA