Jól beszél a Toka bátyánk! Bár én hajlamos vagyok 4-5 dologban lenni. Egy csúcs speka dologra koncentrálni. Otp ha bejön viszem át a tuti másba a nyerőt! A Molt várom zakózzon nagyot. Ott bevásárolok majd. Utána a picikbe is szórok be.
Igazad van tudom, mert veszélyes! De most épp azt gondolom nyugisabb és biztonságosabb! Alteo is nyerő nálam! Deltán tudtam jobban fogni.Most legutóbb volt otp m,de féltem tőle, utána egy jó köröm az Alteo ban amit korábban adtam! De ezeket nem sajnálom.
"Eljött a jegybankok nagy hete, kamatdöntő ülést tart az amerikai, a brit és a japán jegybank is, a Fednél borítékolható a kamatdöntés kimenetele, így inkább a kilátások lehetnek érdekesek, a Bank of Japan és a Bank of England kamatdöntése azonban nehezen előre jelezhető. Jöhetnek nagy piaci mozgások."
:), akkor okuljál...dmker,nutex,nutex, opus, dh, moll, mind veszteséggel kívántam! Mi volt az a mészáros bank? Mhbjb? Az szakított mint a vezérbika töke...betoltam egy nagyadag lovét...aztán vitt mindent... Megasztár...egy nagy kasza, több kicsi bukta! De 30% feletti a nyereség! Csak pozitívan!:)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA