Az emberek nem szeretnek fizetni semmiért havonta… ez ilyen magyar fixáció… az a biztos ami az enyém…stb. Én pl officera is előfizetek, állandó a frissítés. Talán a netflix meg ezek a havi díjak kicsit próbálják arra terelni az embereket, hogy fogadják el. Bár még sok kalóz szerencsétlen van, aki össze vissza másolgatja a filmeket, csak pont az élvezeti értéke csökken a storynak. Baszakszol kábelekkel meg dekódoló programokkal, nem is értem… Majd elszáll a csoda hddje, SSD-je a kűrt Kft. Kis vagyonért előkaparja… utána nem bízik többet semmilyen lemezben stb… Szóval be fog indulni ez a story :)
Azon agyaltam elég drágák lettek ezek a chipek, műszaki technológiai dolgok. Én is gondolkoztam anno NAS-on, de be kellet látnom olcsóbb és biztonságosabb egy felhő alapú szolgáltatás. Abban a szegmensben nagy potenciált látok. Kétszer elhagyja a manónk a telefonját, elszáll a vinyója rögtön előfizet valami felhő alapú dologra. Szerintem a lakosságban igazán most fog terjedni. kkv szektor nem alkalmazza még felhő alapú dolgokat, belegondolsz olcsóbb egy nagy tárhely, mindenki hozzáfér, aki jogosult rá és nem azon imádkozol lehasal a server és cserélni kell. Meg persze költségnek könnyen leírható!
Ma volt időm kicsit gondolkodni . Pl App ügyben… Szerintem érdemes ezen a szinten is venni .. De még ősz előtt .. Biztos hogy megint lesz Mikulásrally , illetve osztalékra spekuláció.. Az Akko egyik legolcsóbb részvény sokat nem tud esni.. viszont egy spekafelrántásra minimum jó lehet az is . Én most AWt fogok venni hosszú távra…
Köszönöm szépen, segítséget! Nincs meg,valami 34,50 körül dobtam. Tanultam a beragadásokból,így kivágom ha nem jó az irányom. Csak any m van,kezd szépen zöldülni! :)
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA