Felkavarón parádés időutazás volt, huhh,azok a 80" as évek.Akkor nem érték volt, hanem természetes velejáró.Most egy olyan érzésért ,élményért a nadrágomat is vihetnék.Persze ezek is, akkori élményekkel párosítva. Egy kis "sentiment"....
Itt Budapesten nagyon kemény idő van, teraszon 40 fok van. Kedvem nincs kiülni pedig nem zárt nap sem süt be… jó lenne egy kiadós eső kicsit lehűtse a dolgokat. A levegő sem mozdul.
Azt nem ismerem, pedig szépen ment. Enefibe kaptam bele, lehet kár volt. Most jöttünk haza Keszthelyről. A város, a part nagyon szép. Az árak brutálisan magasak. Tudom nem kell menni...de nagyon jó időt fotunk ki, a gyereknek nagyon tetszett. Jövőre is ide jövünk.
Becsehelyen van a nagy kiwi es káki ultetvény...hát nem tudom de annak lehet annyi lett.Egész éves kemény munka az áldozata lehet egy ilyen jégverésnek.
Benneteket elkerült a vihar és a jég?Állítólag Slovéniában,Becsehely,Leteny tengely is csúnyán kapott.Sbarakck nagyságú db ok vannak lefotózva a Facebook on.
Megérkeztem, csodálatos volt.Akit erdekel egy török nyaralás szivesen segítek, ha Side-be szeretne utazni.2 felnőtt 1 gyerek volt mindennel egyutt 1 mill, biztosítás is benne.A Horus Paradise Luxory resort nagyon megéri, ajánlom mindenkinek.Most már leszek augusztus végéig, szeptember elején Dél Amerikába utazom, célpont még megbeszélés alatt.Közben Olaszba pár hétvégére lenézek.Papírokról annyit hogy erős tartás Akko, App, Civita, Dm ker.Vételeken még gondolkodom, igaz kb 20m nek helyet keresek...most azonban még kell pár nap hogy felszívjam magam informaciókkal.Szép hétvégét Mindenkinek.
Az egy jó kör volt neked akkor. Én is néztem a Ricsit, de mire kiszedtem jókora pakkot a wabiból, addigra elment a vonat B opció volt az Otp ott most volt jó kis felhúzás ott tetőn majdnem kiszálltam. Most újra felültem az OTP vonatra. Bár ahogy a wabit néztem az osztalék vágást kb 1 nap alatt ledolgozta, lehet kár volt kiszedni egy nagy részt, de ha azt nézzük, csak oldalazik. Azzal meg nem vagy előrébb, mert nincs akkora leszúrása megérje vele szórakozni.
Na a Toni Kroost is lenácizzák a német zöldek meg a hasonló szörzetüek mert azt mondta hogy Spanyolországba marad nem megy vissza Németországba , mert az már nem az az ország ahonnan 10 éve eljött Madridba. És milyen igaza van .
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA