Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka 2024. 07. 19. 09:31
#2340
Piacrol jottem megveszem piacin a 2024 akkot.😇
Toka 2024. 07. 19. 07:50
#2339
Elmegyek a piacra,...majd jövök... ma veszek még 2024 db Akkot 280 ig, ha kapok.Továbbra is Akko, App, civita, dm ker, master.
mcbull 2024. 07. 19. 06:26
Előzmény: #2336  GERI-inv
#2338
Jó reggelt kívánok! Na igen,oldalas vagy hasaalját mi is szeretjük nagyon! Marad utána a zsír amit kenyérrel, paradicsom vagy paprikával megeszünk. Gyerek koromban volt zsír bőven! Amióta nyomják minden szinten az étolaj lobbi megrendelt dumáját sokan olajjal főznek! Próbáljuk kikerülni...de lehetetlen. Éppen ezért újabban veszek a lid - liben kacsahájat amit kisütök, abból főzögetünk. A töpörtőt is szeretem.  Halászlevet alkalmakra főzünk már csak. Majd írok arról is,hogy miért kerülöm újabban! 
Szép napot kívánok és jó kereskedést! ( Mindenkinek)
Toka 2024. 07. 18. 21:42
#2337
Jo recept én is elkészítem...közben....Egyre intenzívebb az eladói nyomás a kere3skedés végéhez közeledve, az S&P 500 1,1, a Dow Jones pedig már 1,4 százalék mínuszban áll. Az esésben a technológiai és a bankszektor papírjai állnak az élen.
GERI-inv
GERI-inv 2024. 07. 18. 21:24
Előzmény: #2334  mcbull
#2336
Wow tetszik ki is próbálom majd.
Az a helyzet a kacsát nagyon meguntam most egy kis időre. Szerintem heti 1x 2x volt valamilyen formában. Marha ugyanez a dolog… már minden formában ettük.
Most kicsit újra előkerült a sertés egyszerűbb része. Múltkor pl oldalast sütöttem. Utána napokig kenegettem a zsírját esténként, amíg a szervezetem ordítani nem kezdett, hogy álljak le vele… sajnos a sok zsír és hagyma kicsinálta az epém.
Nagyon nem szeretem a rumlis dolgokat a konyhában, azért nagyon szeretem a tepsis dolgokat, nem csattog az olaj… stb. :)
Az a helyzet nagyon nagy kísérletező vagyok mindent ettem már szinte: kenguru, cápa, krokodil kb mindent… feleségem a magyar konyhára van beállva, szegény egy jó halászlevet nem kóstolt még meg. Pedig bográcson csinálom.
mcbull 2024. 07. 18. 20:58
Előzmény: #2333  mcbull
#2335
Bocsánat, elírtam...
Mustározni, meg borsozni.  Sózni sütés előtt szoktam. 
mcbull 2024. 07. 18. 20:48
Előzmény: #2331  GERI-inv
#2333
Szia, próbálj ki egy filezopf fot! Sertés szűz félbe vágva .
Felvágni az oldalakat, hogy 3 csíkot kapj,de felül maradjon a nyitásnál egészben, hogy meg tudd fonni! 
Jó bemustározni, sózni   
Személy szerint a steak fűszert nem szeretem az íze miatt. 
Szóval befonni, alul ha kész megtűzöd fogvájóval. 
1-2 napig olajban pácolni, majd abban az olajban sütöm meg, amiben állt. 
Egy db szűzpecsenyéből, kettőt tudsz fonni, a fogvájót a sütés végéig benne hagyni. 
Ha találok valami linket beteszem. 
Jó étvágyat hozzá!  
A fogam jobban bírja....
Az asszony szereti a tarját nagyon, soxor csinálok magamnak egy rosé kacsamellet inkább!
Toka 2024. 07. 18. 19:20
Előzmény: #2331  GERI-inv
#2332
Nyami nyami🙂
GERI-inv
GERI-inv 2024. 07. 18. 18:39
#2331
Összeraktam egy kis mustáros tarját ma tepsiben. Majdnem elfeledkeztem róla, olyan régen csináltam. :)
Toka 2024. 07. 18. 16:10
Előzmény: #2328  ronaldinyo
#2330
👍
ronaldinyo 2024. 07. 18. 16:00
Előzmény: #2327  Toka
#2328
de az is lehet hazugság a leállás .hiszen ezek mindig hazudnak
Toka 2024. 07. 18. 15:49
#2326
Jol esik a fröccs..
Toka 2024. 07. 18. 14:25
#2325
...az EKB változatlanúl hagyta a kamatot..
Toka 2024. 07. 18. 13:43
#2323
Akko, app, civita, dm vétel...
Toka 2024. 07. 18. 12:28
#2321
..jön a blue down...hmm... 

Topik gazda

Toka
3 4 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek