Akkor ugyanabban a csónakban evezünk... :) Én is csak végveszély esetén (értsd: a mesterek fenyegetése, hogy fizessek) adom el, szóval jó lenne, ha elindulnánk végre felfelé... :)
Szia! Dehogy adtam. Túlságosan ki vagyok tömve a 200as szintrol ;) szeptembertől felpattanast várok. Akkor adom el idő előtt ha kell a felújítás finanszirozashoz. :) remélem nem fog kelleni.
Akkor eladtad? :) Az a helyzet, hogy bármi is van mögötte, azért ez mégiscsak egy speka papír, erős politikai hátszéllel. Rajzolgathatjuk mi itt a vonalakat, görbéket, leginkább csak utólag tudjuk ráhúzni a képre, hogy mi miért történt. Szóval 50% az esély bármire is.. :)
Jó reggelt. Death cross problémát jelenthet hamarosan. Nem elképzelhetetlen hogy emiatt keletkezik egy nagyobb eladói nyomás. Persze ha mindenki erre vár akár mehet a másik irányba is. Re: medvecsapda
Köszi. Agyalok majd rajta. Költség költség költség. Ennyi a bajom. Így se lesz kevés de a dupláját is el tudnám költeni rá... Mondjuk ha kész lesz a jelenlegi tervvel már akkor is beferne az otthon magazinba ;)
A rengeteg átverés után most egy nagyon pozitív hullámot kaptam el, pont mindenkinek beesett egy-két hét üresjárat én meg lecsaptam rájuk. De rohadt messze még a vége.. Minden közterületre néző ablakra vonatkozik. A légkondi helyét érdemes megcsináltatni most (csövezés) és majd akkor megvenni a gépet magát, amikor lesz rá keret. Meleg biztosan lesz és ha mégis meggondolnád magad a jövőben, akkor nem lenne szerencsés szétfurkálni a frissen felújított falakat... Azaz nálam a légkondi vásárlása még az apportok megvalósulásánál is kevésbé behatárolható időpontra tehető... :)
Okosak majd akkor leszünk ha látunk egy számot arról mennyi új rv lett összesen és közben hogy alakult át a kozkez. Ez még odébb van de azért jól látszik a tendencia hogy terül szépen a konzum pe csomag ahogy az idő halad előre. Pár ilyen nagyobb pakk és jó lesz a jövőbeli kozkez is. Apportok után pedig várok egy nagy akvizíciót is hiszen rengeteg pénzhez jutott a pe. Jó lenne ha végre valamit cashbol vennének meg mert akkor egyértelműen nőne a rvre jutó érték. Persze ezt megoldja majd az rkord és a meszik masszív bevétel növekedése is. Csak arra nem akarok várni jövő áprilisig :)
Én is úgy gondolom, hogy szeptemberben jönnek majd a hírek, csak az a baj, hogy addig folyamatosan csorog az árfolyam. Tehát ahhoz, hogy ATH legyen, ahhoz szeptemberben minimum három limites nap kell. Persze eladni nem fogom most, mert ez mégiscsak a tőzsde. Bármit, bármikor bejelenthetnek... Csak már jelentsék!!!! :))
Tök Opus Topik