Hozzávetőlegesen - néhány naptól eltekintve -egész évben csalódott voltam... :) Azért február óta volt idejük felkészülni, hogy a második 'hozzávetőleges' dátumot be tudják tartani... De nem tudok kibújni a bőrömből, optimista vagyok. Miért ne csalódhatnék pozitívan? :)
Na mi van? :) Set Estében elkaszált, lassan átmehetünk a kispapirok érdekvédelmi szervezetébe... :) Ki, mit tippel holnapra? Lesz apport vagy szokjunk hozzá, hogy már nem oszt, nem szoroz, hogy mi volt korábban az ígéret?
Hát én a 10-20 millás napi forgalmakat nem nevezem nagy kiszállóknak. Sokkal inkább aggaszt, hogy ilyen kicsi összegekkel ennyire lehet mozgatni az árfolyamot. Remélem, hogy a másik irányba is ilyen könnyedén fog menni... :) Mondjuk az egész BÉT alszik... Ébresztő! Hát miénk az MKB (is) :) Tessék venni! Na, ez már majdnem marslakós volt.... :))))
Szia Rébék! Nem adtam, dehogy adtam! :) Kicsit csalódott vagyok, de most lehet lassan beérik a buli, mert olyan hírek kezdtek szállingózni ma már a 444ről is, amik abba az irányba mutatnak, mint a spekulációim. Ha kell, hát kivárom, hogy szerencsés kaparós sorsjegy tulajdonosa vagyok e! :D Gyuripapával nem tartom nagyon a kapcsolatot, én is máshonnan hallottam, hogy mi a helyzet. Remélem sikerül megvívnia a harcot, tisztelem nagyon, és szerintem a részvényei megvannak. Örülök, hogy jól haladnak a dolgok. Nekem talán a héten vagy jövő héten indul be újra a nagyüzem. Szeptember, október melós hónap lesz, sokat is kell haladni, mert nagyon lassan történtek a dolgok eddig, de én még nem mondtam le róla, hogy idén már alhatok a lakásban... Remélem nem is kell :) Kitartás és tartás! Ez utóbbi minden papíromra áll! :)
Szia HoStrucc! Remélem, hogy minden szuperul megy a felújításon! Eladtad az estet? Olvastam egy kommentedben, hogy Gyuripapa beteg. Ha ez valóban igy van és Te kapcsolatban állsz vele, (én anno nem álltam be a sorba) akkor légy szíves add át neki legjobb kívánságaimat és remélem, hogy hamarosan meggyógyul! Ha az árfolyam is helyreállna, az már biztosan sokat segítene...
Szia Tökmagacskó! Látom, minden eshetőségre felkészülsz... :) De én, az örök optimista még mindig azt hiszi, hogy hátha nem lesz szükség a kőbaltára.. :) Szerintem hamar 6xx-on leszünk, onnan meg egy szempillantás alatt 7xx-on, aztán egy nap múlva jöhet az új csúcs.. Szóval ez a forgatókönyvem rövidtávra.. :)
Szia Tökmagacskó! Én kiegyeznék a 6000-el :) Meg az Appeninnes 745 is jól jönne, de nem panaszkodom, nem vagyok én Tiborc(z) :)))) Már csak a jövő hetet kell kibekkelni vagy ha mégse, akkor kezdhetünk újabb kifogásokat gyártani...
Tök Opus Topik