Szia HoStrucc! Gratula a kitartásodhoz Estben! De mostmár aztán legyél résen! :) A felújításról: A gipszkartonosok dolgoznak nálam, azt mondják, hogy nekünk vállaltak utoljára munkát itthon, mert innentől Ausztriában dolgoznak. 20 éve a szakmában van a főnökük, aki szintén felújított idén és elmesélte, hogy neki is nehézséget okozott embert találni, pedig mindenkit ismer. Azt is elmondta, hogy kicsit aggódott amiatt, hogy nem igazán beszélnek németül, de kiderült, hogy gyakorlatilag csak magyarok dolgoznak kint az építkezéseken. Azaz nem tűntek el a munkások, csak átalakultak... :)
Ahogy már a saját topikodban kifejtettem, viccnek durva lett volna.... :)
Törölt felhasználó2018. 10. 15. 07:01
Nos holgyek/urak! Remelem tetszett a pentek esti/szombat reggeli performansz, vele ez a kis kb. 60 oras hetvegi lecke. Elinditottam a vihart, majd szombat 8 utan mar nem is neztem, de mar akkor megirtam ezt a kommentet, hogy hetfon bemasoljam. A tozsdei pszichot akartam erzekeltetni, mert nem mindenkinek valo ez a terep! Bizom benne hogy a mai napon es utana most mar kemenyen megtartjatok ezek utan a shortosok tuti probalkozasa, verspekak le/felbeszelese ill. KPE tovabbi lehetseges ertekesitesei, kezbol-kezbe adasa mellett. Nekem megvannak a papirjaim, es meg is lesznek meg egy jo darabig. Magatokra hallgassatok!
Bocs, de ez azert mar olyan szintu trollkodas, meg tolvajreszvenyezes, ami miatt regebben parosaval bannoltad az erre vetemedo forumozokat...Amugy en azt hittem, hogy a gat mellett, a gator hazaban beszelik meg ezeket a bekaemberekkel.....
Szia Vörös Rébék! Nem lettek jók az ablakok? Mi van a kilátással? :-) A babosko30-nak vagy feltörték a fiókját, vagy ez a legminőségibb trollkodás, amit valaha láttam :-D
Szia Tökmag! :) (remélem, hogy nem bánod a megszólítást:) Sajnos beigazolódni látszik, hogy megint tévedtem, amikor egy pillanatra elhittem, hogy esetleg mégse lopja ki a fityisz a pénzt egyszer az EU-ból, másodszor a mi zsebünkből. A másik fórumokon olvastam, hogy őshívők is bedobták a törölközőt... Óriási darabszámokkal, lehet, hogy ez is benne volt az esésben, de a -50%-ra semmiképpen sem magyarázat. Hát igy állunk az Úr színe előtt 2018. október 12-én tőzsdezárás után. Jó hétvégét!
Tök Opus Topik