Állítása szerint a 6 (még egyszer írom hat) cm-es fal lebontása miatt repedezik az ő fala... Építész volt a lelkem. Úgy 40 éve... :) De egyértelmű, hogy nem bírja a vésést.. amit megértek, de két napig kell elviselnie, aztán békésebb vizekre evezünk.. pedig még egy pezsgőt is vittem neki anno, hogy jól bírja a felújításokkal járó kellemetlenségeket. Hát nem bírja jól... :) Sajnos miatt be kell szerezzek egy utólagos szakvéleményt, aminek nem félek az eredményétől, de fölösleges idő- és pénzkidobás. Jó lenne, ha igazad lenne és bejelentenék délután valamelyik apportot. A bizalom elvesztésénél nem sok rosszabb történhet egy tőzsdei társaság életében. Persze a csődön és a kivezetésen túl... :)
Jó reggelt! Most szép nyári idő van, menjünk nyaralni! A grafikonokat meg nézegessük majd az esős ( :-) ) őszi napokon. Játék a szavakkal 2: az ősz angolul "fall" is lehet :-)
Jó reggelt. Meg fog valosulni. Csak egy brutális színdarabban lettünk statisztak... A szerep : plüss nyúl. Nimród a család új kutyája kapott minket ajándékba. Es tegnap nagy örömmel nekünk is esett. Ma esés és fordulat a varakozasom. Nap végi apport bejelentéssel. Ha nem akkor péntekig.
Szia! Bocsi nem tudtam válaszolni mert a priccsre ültettek pár napra :) Az jó ha már ennyire meg van fejben is. Nekem még csak a tervasztalon fekszik tde ha szerencsém van pár héten belül én is tudok ebben konzultálni. Elég sokat olvastam a témában és van a szép megoldás és van a hasznos. Nagyon sok szabálya van a hatékony vilagitasnak mint kiderult. Ezért csak olyat fogadok majd el amit a szaki is jovahagy :)
Köszi :) Nálam nem kérdés, hogy gipszkarton álmennyezet lesz, mert mindenféle szuper terveket szövögetek, hogy ilyen rejtett világitás, meg spot, meg sziget kiemelkedés meg még tükrös üvegfalat is beépítenek majd egy válaszfalba (mint a vallatószobákban:))) Egy szónak is száz a vége, erős emelkedésbe kell kapcsolnunk, ha ki akarom fizetni a kartonost meg a villanyszerelőt... :)))
Sziasztok! Jó reggelt! Tegnap teljesen el voltam foglalva a kőművesekkel, ezért csak titkon pillantottam az emelkedésre, de azért nagyon örültem neki persze. :) Főleg, hogy nem is nálunk volt a hir és igy mentünk 6%-ot.. Dehát legyen mindig ilyen a járvány! :)
Tök Opus Topik