Most ezt fogják vissza mesterségesen. Ezek miatt nem kell aggódni szerintem, mert csak idő kérdése, hogy megcsinálják, amit akarnak, és akkor elengedik. Eddig is így volt, ezután is...;-)
Én kb 6 évesen olyan háborúba keveredtem az egyik tollassal a tanyán, hogy el se mertem mondani a nagyanyámnak mi történ. Csak napok múlva találták meg a romjait szegénynek az olajbokrok alatt. Mamikám pedig csak nézte hogy vajon mi akarta megenni a csóri jószágot, mert ilyet még nem látott... Végül az egyik disznó volt kénytelen magára vállalni, mert Ő már gyilkolt korábban is...
Engem egyszer rokonoknál páva kergetett fel egy szalmaguriga tetejére:) Most kellenek igazán vérkakasaink a csatába:) Nem haragszom. van más is biztos akinek nem tetszik. semmi gond.
Hello mindenki! Nem régóta vagyok itt és keveset írok, de figyelem az eseményeket. Örülök, hogy idetaláltam, mivel olyan jó kis társaság van itt! Köszönöm Nektek! Hajrá OPI, UPUPUP!!!! :)
Hát elég borzasztó élmény egy kisgyereknek. Az én nagyobbik fiamat megugatta egy kutya, tudjátok a kerítésnél hirtelen felugat... Fél évig dadogott utána szegénykém...
Akkor lehet, hogy dupla olyan nehéz volt. Én biztosan nem voltam több 5 évesen, mint 18 Kg. Szóval, félelmetes volt. A 10 g-os vörösbegytől nem félek, de meg nem fognám. A kicsi madarak csak akkor zavarnak, ha nagyon sokan vannak (galamboktól irtózom), illetve zárt térben. Egyszer láttam egy galambot a Déli Pu-on nekirepülni belülről az üvegfalnak. váááá. De ha a lakásba bejön egy veréb és faltól falig röpköd, attól is frászt kapok. Ezért van télen is szúnyogháló, vicc nélkül:))
Tök Opus Topik