Gyuripapa! Én is csak megköszönni tudom, hogy megosztod velünk a gondolataidat. Én többek között a racionalitást és a nyugalmat próbálom megtanulni tőled. Számomra fontosak és meghatározóak az írásaid, támogató a jelenléted. Nagyon tisztelem a tudásod, és a hozzáállásod. Minden nap örülök neked, ha felbukkansz valahol!
;-) Az én mottóm, hogy fő a szerénység... Ne késztessünk másokat megkomolyabb fanyalgásra. Nagyjából sejtem, hogy kinek mekkora lehet itt a fórumon... :-P (A sajátommal kapcsolatosan pedig semmi kétségem.) ;-)
900 még nagyon messze van az én celaramtol is. Nem sietek és jelenleg a tőke sem kell. Szép sztori épül és jobb belülről nézni mint ki be ugrálva. Idegeskedni már amúgy sincs miért mert régen elhagytuk azt a szintet már fundasan is ahol voltak bennem kérdőjelek. :) amúgy sincs időm hullámokat lovagolni meló mellett idén pedig már nem akarok a hivatalnak extra bevételt generálni egy realizalassal. Majd jövőre, vagy 2 év múlva. . Vagy még több. Ki tudja :)
"Én meg vagyok győződve arról, hogy van olyan fórumozó, akinek több, mint 100 milliója van ebben a papírban. ;-)" Hölgyem, Ön alulbecsüli a fórumlakókat. :) Van, aki már az 1 millió euróhoz vágja a centit. If You know, what I mean. ;)
Tök Opus Topik