Jobban? Julius 3.-án irtad hogy 800 körül járunk és ne aggódjon senki mert megtévesztő a trend. Azóta esett további 10%-ot, most épp 730 de értelmes mennyiségre 712-től lefelé van vevő, rosszabb mint 2 hónappal ezelőtt és azt irod a vártnál jobban alakul a helyzet. Te érted amit ide irkálsz?
Hamarosan fel fogják szvsz nyomni ée fedezni, mert mindig előbb nőtt meg a forgalon majd pattant fel Ma végre van forgalom benne, hét végére 750 lesz szerintem újra, utána meg megy vissza a helyére 1000 fölé
Ebben az évben bárhol vettem már mindd bukó.Még a mai 702 ft-osom is.Hihetetlen,ezt nem gondoltam volna.Na mind1. kiülöm.Hátha a zsírfej egyszer másként gondolja....
Nincs felpatt, nincs srv, nincs osztalék, nincs semmi csak esik ez a szar. A neres rohadékok meg rakják el a profitot és röhögnek rajtunk. Nem is értem miért raknak ebbe pénzt emberek egyre alacsonyabb árfolyamon. Nem látják mi folyik itt? A hetek mulásával egyre drágább lesz az "olcsó" részvény. Na mindegy, sok sikert annak aki vesz.
Nagyon pesszimistán állsz a papírhoz.Vhol igazad is van,mert szörnyű ez a lecsorgás.Még egy felpatt sincs.Sztem lassan már lehet gyűjtögetni.Hoszú befektetés az biztos.Itt türelem kell.
Egyre több kicsi jön rá, hogy egy retek speka ner részvény, emiatt nem veszik nagyok csak olyan kicsik mint mi, akik azt hisszük számit a jó eredmény, de nem számit mert nagyok nem veszik, a mi vásárlásainktól meg nem fog ugrani az árfolyam. Majd ha a zsirdisznó mészáros ugy gondolja hogy emelkedhet, akkor emelkedni fog, de azt nem tudjuk mikor lesz, vagy lesz e egyáltalán, addig meg csak esik. Tavaly 440 volt, azt hamar el fogja éni, ha megindul a recessziós félelem miatti eladás sorozat. Vagy ha irán megsorozza izraelt amit usa nem fog válasz nélkül hagyni.Pusztulásra itélt részvény, és pusztul is.
Ez a papír fáziskésésben van mert illikvid, a hétfőit megúszta ma bevágták de már húzzák is vissza, jó belépési pont, reálisan könyvértéket nézbe bőben 1000 felett lenne az ára. az egyedüli zavaró, hogy sokakban keveredik a 2 papír: MBHJB és MBH (ami meg ugye még illikvidebb, úgy hogy Magyarország 2 . legnagyobb bankja)...szóval lehet matekozni és szépen csendben veszem :)
TAKAREKJZB