A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Aham, szted érdekel engem Orbán vagy balról akármelyik(egyiket se tudtam megjegyezni, annyira jelentéktelenek voltak a turné folyamán) ? Megsúgom annyira érdekelnek, amekkora hatással vannak a tőzsdére, azaz mennyi pénzt lehet csinálni belőlük... teljesen független a melóm és az életem tőlük... :D
azt hittem, azt írtad, hogy +1, azért arra gondoltam, hogy ez azt jelenti, hogy adtál upvote-ot. mert így szokták csinálni. de lehet, hogy van más olvasat is és félreértettem. miattam amúgy ne fáradj, rászorultsági alapon sose koldulnék tetszést, tulajdonképpen ez mindenkinek a saját magánügye, hogy mit nyomkod. amennyiben szét lennék mínuszolva, az se lenne gáz (nekem).
Mit miért?Elvették a saját földjüket és ment a nagy közösbe.A vállalkozást pedig saját maguk zárták be mielőtt államosították volna. Ugyanis magántulajdon volt az ingatlan és nem akarták elveszni azt is. Úgyhogy befalazták az utcai bejáratot!
anno nagy hiba volt a kárpótlás során bevezetett 5 millió forintos limit mert így élből megakadályozták az 1945 előtti gazdasági és politikai elit utódainak a legalább részleges visszatérését ennek köszönhetően 1989 után semmilyen konkurenciát nem kapott a posztkommunista elit
mészáros (pénztáros) lőrinc?tiborcz?a magyar fociba öntött több ezermilliárd közpénz, stadionokkal, falábúakkal együtt eredmény nélkül?NB 1-ben megjelenő felcsúti csapat, utána az országban a helyi fideszes kiskirályok falusi csapatai, mint Mezőkövesd, Balmazújváros, Kisvárda. Mind közpénztolvaj!média: magyar nemzeti agymosó köztelevizió 1-től 5-ig + duna + echo +hír +origo + megyei lapokmagyar agymosó rádióhaverok kitömése közpénzen és EU-s pénzen. Magasles a pusztába, nem egy, hanem több tíz egy kis település környékén. Vendégház finanszírozása EU-s forrásból vendégek nélkül. 5 év után beköltözhet a szerencsés korrupt tolvaj.Mindenközben EÜ és oktatás teljes leépítése, állami finanszírozás csökkentése.orbán csak Magyarországon valaki. Sajnos.Európában egy nagy senki.Emlékszem még, hogy Trump megválasztása előtt orbán Trump-ot szerette volna elnöknek. Annyira nem jött be Trumpnak orbán, hogy azóta se hívta meg. Sosem fogja meghívni.
ha vigyázni akarsz magadra, akkor van azért mozgástér, zsémegyei fröcsögését kell tanulmányozni, ő mindig életben marad, ha az ő készletéből válogatunk, elvileg mi bajunk lehet
ok, akkor összegezzünk, a "múzsátok" az alábbiakat akarja: 1. közös európai hadsereg 2. közös európai határvédelem 3. közös EU-s programok keretében működtetett Európán kívüli menekülttáborok (ez de facto jelentős lépés a közös külpolitika irányába és nagyon gyorsan átalakulhat Európán kívüli EU-s segélyprogramokká is...) 4. a jelenleginél szorosabb európai rendészeti együttműködés... 5. aktív felkészülés az euró bevezetésére akárhogyan is nézzük az EU centralizáció elmélyítése szempontjából ez lenne a lényeg nem pedig a sekélyes műbalhék keretében mímelt "demokrata" picsogás...
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez