Látszik, hogy dolgoznak az új ficsörökön. . Valahol egy pf. irodában pár héttel korábban (részlet egy kihallgatott beszélgetésből) Főnök: "Srácok tegyük a pf fórumot egyedivé, legyen olyan, amilyet még nem látott a világ" Fejlesztők: Okés főnök meglesz. . .. és megcsinálták.
Egész jó lett a fórumnak csúfolt logikai rejtvénye a pf-nek. Avagy hogyan lehet topikotba írni, illetve, hogyan lehet önálló hozzászólást beírni .. . Ezt még nem láttam, de ez is nagyon jó ötlet volt, hogy ezt a szöveget beletették (nagyon hiányzott): "The page has expired due to inactivity. Please refresh and try again."
Nem tudom, de legalább eszembe jut erről az egyetemi vizsgajelentkezés, amikor a kezdés előtti pillanatokban minden alkalommal összeomlott a rendszer, de szerencsére az IT-s professzor a helyzet magaslatán volt és már reggel korán magára zárta az irodája ajtaját.
De miért nem lehet egy tesztkörnyezetet kialakítani, ami megegyezik a jelenlegi állapottal? Élesítés előtt pedig ott kipróbálni. Látvnyosan félrement egy fejlesztés.
Egyszer/kétszer már felajánlottam a segítségem (a gépházban), de nem kellett nekik... Még egyszer megkérdezem, de most megpróbálom az pf nyelvtani szintjének megfelelően, hátha úgy megértik: "Hahó! Kő segíccség?"
Szétesett a portfolio fórum