Ez így már ok, és világos. Csak nem ez szerepel a nemzeti konzultációban, hanem az , hogy az EU kötelezi a tagállamokat, hogy fizessenek direktbe a bevándorlóknak 9 millió ft-t. A konzultációban arról nincs szó, hogy az EU erre ad pénzt.
Hát persze, hogy nem derült ki. A Fidesz hívek nem ismerik a tényeket. Csak a betanult hazug propagandát. . Wjanika pedig rajtam akarta számonkérni a hazudozó kormánya miatti infóhiányt.
Azt mondjátok meg nekem: kiderült már, hogy a fidesz vallásúak szerint a kötvényes migránsokból meg a menedékesek közül hányan élnek ma életvitel szerűen Magyarországon?
Na ezt látni szeretnéd érdekes!! Soros civilservezeteit??!!! Arra felelj.. persze neked az se nyilvános!! Hagyjuk már ez a mérhetetlen bújtatást..Nem azt mondtátok kipivatizálunk mindent(meg is történt)aztán Oké az ÁLLAMADÓSÁG.. mégis 80%%-kal kaptuk meg!! Ítt kinel lett tele a zsebe!!! Nem nehéz kitalálni!!
Vagyis, ha a magát - a civil törvény értelmében - „külföldről támogatott szervezetként” regisztráló, külön migránsokat segítő programot fenntartó Máltai Szeretetszolgálat regisztrálja magát az új törvény szerint, akkor az őket 1000 forinttal támogató magyarok bármelyikét ki lehet tiltani a határ közeléből is.De lesz ez még durvább is! A fent idézett szöveg szerint a távoltartás alá vont magyar támogató, nevezzük őt most Sanyinak, nem mehetne egyik schengeni belépési pont közelébe sem. Ez viszont nem csak az országhatárokat érinti, hiszen a Liszt Ferenc Repülőtér és a Belgrád rakparti Budapesti Nemzetközi Kikötő is szerepel a határátkelők listáján. Vagyis az idegenrendészetileg távoltartott, veszélyes támogatási magatartást megvalósító Sanyinak az alábbi területeket kellene elkerülnie budapesti lakosként:
"Léptesd ki az országot a genfi egyezményből,mégis csak felháborító,hogy betartjuk ha már aláírtuk." . Ilyet én is tudok: Léptesd ki az országot az EU-ból, mégiscsak felháborító, hogy be kéne tartani a kötelezettségeket is, ha már aláírtuk...
"És megismétlem: Orbán 1300 menekültje is ugyanígy PÉNZBE KERÜL NEKÜNK! Csak ezek után nem kapunk egy fillért se..." . Léptesd ki az országot a genfi egyezményből,mégis csak felháborító,hogy betartjuk ha már aláírtuk. . "Szerintem te nem vagy adófizető. Különben nagyon dühösnek kéne lenned." . Ha tudnád én már mennyit adóztam akkor bocsánatot kérnél...
Szajkózhatod a hazugságodat, de attól még nem lesz igaz. . És megismétlem: Orbán 1300 menekültje is ugyanígy PÉNZBE KERÜL NEKÜNK! Csak ezek után nem kapunk egy fillért se... Te Orbán esetében tapsikolsz a menekülteknek is, meg tapsikolsz annak is, hogy nem kapunk semmit erre az EU-tól, sőt annak is, jó sokba kerül nekünk. . Szerintem te nem vagy adófizető. Különben nagyon dühösnek kéne lenned.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen