persze azt fröcsöghetik, hogy libsi mittomén bolsit nem lehet írni ilyen oldal a portfolio egyébként azt sem lehet írni, hogy falusi ilyenkor mindig azt gondolom, hogy ezt csak azok tilthatják, akik magukból indulnak ki hogy a falusi miért szégyenletes nem tudom, szerintem a legszebb dolog a mezőgazdasággal foglalkozni mégis tilos azt írni, hogy a falusi más mint a budapesti aki nem faluról jött ezzel az erővel a népi-urbánus vitában a teljes urbánus írói közösséget ki lehetett volna tiltani emberi dolgok ezek, csak rendkívül kis stílűek
A kedves gambadoro-nak egyik szórakozása az, hogy ötletszerűen az identitásomra mindenféle dolgot rá kiabál, érvek helyett durván személyeskedik. A témához amihez ezt nekem írta ("engem az érdekelne, hogy lehet egy kisztitkár mszmp-s bolsiból keresztény apa?") az égvilágon semmivel nem lehet kötni, így kénytelen vagyok magamra értelmezni. . De segíts, hogyan értelmezzem?
Ha a vitapartnereidet megtisztelnéd normális beszéddel, akkor nem lenne oka senkinek kifogásolni a stílusod. Ezt beláthatod, ha megállás helyett használod az eszed. Szerintem aki nyilvánvalóan betegnek nevezi vitapartnerét, abból szerintem elöbújt a tahó. Abszolút vállalom a megállapításomat. Ha nem tetszik, betegezz kevesebbet.
Érdekes ez a hirtelen jött érzékenység, mert a fidesznyikek éveken át mindenki mást "libsi-bolsinak" tituláltak, és azért nem volt bünti. Sokszor engem is illettek ezzel a jelzővel.
Szerinted mi a baj a kérdéssel, hogy mennyi idö alatt lehet bolsiból keresztény? Miböl gondolod betegnek a felvetést? Ha annak gondolod, szerinted le lehet-e betegezni valakit miatta? (nyilván szerinted igen, hiszen nincs vele gondod) . Nagyon sokan gondolják viktorról, hogy cigány, mégsem szeretnéd, ha ezt valaki ki is jelentené. És nem, nem válaszoltál a kérdésemre, gyáva módon kerülöd. Segítek, a válasz egy igen, vagy egy nem. És nem, nem bolsevikoztam le a kollégát, olvass figyelmesebben.
szerintem ez egy egyszerű kérdés érdekelne a válasz hogy lehet? tényszerűen tehát: a kisztitkár mszmp-s bolsevik? "Húsz éve szűnt meg Magyarországon a bolsevik típusú állampárt" - írja a mult-kor akkor leszögezhetjük, hogy ha az állampárt értsd. mszmp bolsevik típusú, akkor ennek tagjai beleértve ifjúsági tagozatát, a kisz-t bolsevikok vagy sem? amennyiben igen, hogy lehet az, hogy egy materiális alapon nyugvó gondolatsémát magáévá tevő, ezt funkcionáriusként mit több, hirdető kisz titkár, mszmp titkár egy idő után a szelek hatására hirtelen keresztény apa lett? várom válaszod, köszönettel ps. a feljelentő nyomán a moderátor azt írt, nem szabad bolsinak nevezni az ittenieket, jelen kérdésem, mely fórumozót illeti? mert én nem látok ilyet.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen