Én nem tudom mi az a muszlin.. Te már tudod.. Áldásom rájuk.. Volt ítt visszaélés a Genfi menekültektől.. akkor megérteném a reklamálásod!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anyi művi játék amit ELŐADSZ!! Veszem Vácot alapul Temlom Ellátotság jó, KIVÁLLÓ-- Aztán szembe teszi/szembe állítja egy sor Építésre váró lakásokkal!!((Ép láttam azokat a romházakat!! Építésre kihagyott telkeket)) Összemosnak ítt már mindent!! ebbe jók vagyunk!! Számos helyen kilóg a lóláb!! -Jó napot kívánok..
Normál esetben csak a kormánnyal ellentétes véleményeket lehetne részletezni! Az, hogy miért jó a kormány politikája eleve elutasítva van! - Nem tilthatom meg neked a részletek kifejtését, de ha az én tényeimet, ami esetleg éppen a kormányéval is egyezik nem veszed figyelembe a válaszaidban nem lehet érdemi vita!
Ez megint kamu. . 1. A kvótánál nem zavarja őket az ellenállás... És más ügyben sem. . 2. Megismétlem: a genfi szerint NEM KELL befogadnunk muszlim országból érkezőket, hiszen már áthaladtak biztonságos országokon... Ezt pont ti mantráztátok 3 éven át.
Bocs. vannak ALAPFUNKCIÓK..(azt meg kell jegyezni nem akarja magára haragítani az Eut a Genfi egyezmény miatt!! -TELJESEN MÁS TÉSZTA) mintegy mellék ága.. Óhh külön meg kell ezt jegyezni!! Magyarorsz. kibújt a Genfiegyezmény alól is kinek hiányzik ez!!! (((De hát mindég csak asszisztál mindenhez a Kormány felesleges ez súlykolni!!)))
Azért, mert a véleményeitekkel többet kell foglalkoznom az átlagosnál, annak okát megtalálod a beírásaid politikai, gazdasági és pénzügyi kérdésekben adott válaszaimban és nem az ignorált véleményeidben! Jobban esik neked ignorálni, mint megcáfolni a saját hazug propagandádat és előadásaidat, amit végzel a politikai , gazdasági és pénzügyi megnyilvánulásaiddal! - Ezt is nyugodtan veheted érdemi hozzászólásnak!
Akinek nem inge ne vegye magára. A diskurzus pedig csupán mantrázássá képes silányulni, vagy is nem azt mondtam, hogy csak az megy. Költői kérdésnek szántam: ezt akarja-e a közösség. . Pl. sarpac #3416 - mi köze ennek a menekültügyi egyezményhez, vagy akár a kvóta törvényhez? A kérdés persze megint csak költői, nem várok választ igazából senkitől.
"Ideje volna elismerni a Kormány nem adja fel az álláspontját!!" . Melyik álláspontját? Eddig ugye az volt a propaganda, hogy migránst nem fogadnak be, főleg nem muszlim országból. Ehhez képest mégiscsak befogadtak és egy év alatt túlteljesítették a kvótát, ami évek alatt összesen szólt ennyi menekültről. Akkor most melyiket nem adja fel? Hogy nem fogadnak be, vagy hogy csak azért is befogadnak tömegével?
Kockázatokat megelőzni HIVATOTT A KOCKÁZAT VISELŐ, ENNYI!!! Akkor mintha nem is hozzá tartozna.. -mondhatom én ezt így is... -na így én is tudnák ""médiázni""!!! Nem kell annyit sírni..::))
Neki még semmire nem sikerült érdemi és értelmes választ adnia. Beszédes, hogy 1 év alatt (amióta ezen a nickkel ír ide) írt közel 10000 hozzászólást, de nincs közte egyetlen tőzsdei, vagy gazdasági témabeli hozzászólás sem. De még a politikai témákban sem írt soha egyetlen értelmes, érdemi hozzászólást (soha nem linkelt érdekes cikket, adatot, tanulmányt, összefüggést, stb.). 100% trollkodás, amit művel. . Nem kell foglalkozni vele. Én egy ideje már nem is olvasom, amit ír.
OK, akkor tegyük teljesen nyílttá, hogy ne legyen félreértés. Kérlek válaszolj indoklással az alábbi kérdésekre egyesével: - Szerinted a kormány megváltoztatta-e a migrációval kapcsolatos véleményét és hozzáállását 2013 óta? - Szerinted a nemzeti konzultációban szereplő állítások tények, vagy csak a kormány véleményét tükrözik? - Szerinted a kormány 2015 óta egyenesen kommunikál-e a migrációt tekintve, azaz: helyesen mutatja-e be a migránsokat és azok csoportjait, kiegyensúlyozottan kommunikál-e róluk, korrekten mutatja-e be az Európai Unió migrációs politikáját? - Szerinted rendben van-e, hogy 2015 óta több tízmilliárd Ft-t költött a kormány migrációval kapcsolatos kommunikációra abban a formában és tartalommal hogy tette? - Vona Gábor lebontaná-e a kerítést?
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen