Szüleim nem voltak párttitkárok. Valóban a fideszre szavaztam mindaddig, amíg ki nem fosztották a magánnyugdíjpénztárakat. Attól kezdve inkább az elveimet választottam és elengedtem a fideszt. Az én hibám, hogy polgári értékeket véltem fölfedezni egy bolsevik lelkületű pártban.
Pompás hasonlat, de nem tudom, mire hasonlít. Fejtsd ki, légy szíves! Mi az, amit már nem látok? A kerekasztalról van szó. A lényege. 1. a kerekasztalnál ülőknek nem volt felhatalmazásuk. 2. a kerekasztalnál a pártállami hatalmat mentették át, amikor Kelet-Európában megbuktak a diktatúrák. Értem én, hogy mindenki iparkodik fönntartani a kognitív disszonanciáját és egy darabig ezt meg is lehet tenni. Te büszke vagy arra, hogy személyesen is tanúja (alakítója) voltál a kerekasztal tárgyalásainak én meg a rendszerváltás felhatalmazás nélkül elmismásolóinak tartom a résztvevőket.
népnemzetielvtársak! szeretnék választ kapni,mivel nem találok párt utasítást sem a fidesz.hu-n,sem a kormányinfón erre tehát azt szeretném megkérdezni: ha a vezénylőtábornokelvtárs által betelepített néhány ezer népnemzetimuszlim migránselvtárs közül néhányuk esetleg megerőszakolná kereszténynépnemzetielvtársaink feleségét,barátnőjét,kiskorú lányát, fiát kihez kell fordulni az esettel kapcsolatban,vagy el kell-e ezt is hallgatni,mint a betelepítést? -érthető ez is) oszt hát, Soros ezt is jól megcsinálta velünk! addig is ámentet meg allahot
Közbe eszembe jutott Kész Z. Fűgetlen jelölt..(balról) ::))) Érdekes nem is a kormány oldalról!! -ítt nálunk ez is fordítva működik nyugathoz képeset.. Tiszta logoka azt súgja Kormány támogatását élvezné.. Dehát ez egy ilyen ország!! Nekem is van fűggetlenem, Neked is..::))::)))
Több változata is van: A Szaratov hűtőgépgyár sztahanovistája nyugdíjba megy, és ebből az alkalomból a TASSZ riportere interjút készít vele. – Mondja elvtárs, van magának hűtőszekrénye? – Nem, nekem nincs. – De ember, maga harminc évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, nem próbált meg ennyi idő alatt egyet darabokban hazavinni? – Én hazavittem hármat is, de akárhogy raktam össze, mindig tank jött ki belőle. http://ketezer.hu/2006/07/pesti-viccek-a-szocializmus-idejen/
-na ezt kitárgyaltuk...::))) Na ítt a példa Kész Zoltán Cíviljelölt vagy nem is tudom már Ő választotta le a Fidesz 2/3- dát, na erre megy ki a játék..
sose tudjuk hova alakulnak az emberek,egypártrendszerben is lehet demokrácia.. Most meg csak azt látom nem is volt Mszp aztán Függetlenként JELÖLTETI MAGÁT Értem már több szavazót vonzon be!! ::)))) CSÚDA EGY VILÁG.. Fele az Mszp-nek Cívil jelöltek!! Francba rájöttem már..
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen