Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 13:28

Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen  

Egyre aktuálisabb a téma,hiába próbálja tagadni,elbagatellizálni a balliberális ellenzék.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gambadoro 2018. 01. 24. 15:17
visszatértem egy hetes szokásos körutamról
az olaszok szerint makronnal megoldják, hogy ne kapjon magyarország eu pénzt ha nem áll be asorba
osztrákok vétózni akarnak paks miatt minden magyar kifizetést - itt jelzem, hogy na mi van nem jött be kurc és strákke? :)))))) ahogyan egyébként előre megmondtam. másik megjegyzés, hogy ha kurc repül visszajön az spd :))))
migránshelyzet:
olaszország tele van dél-amerikaival és kínaival, utóbbitkorábban is jeleztem, hogy óriási probléma
svájcban annyi a néger mint a fene
salzburgban meg tényleg sok a kendős
ezzel együtt egyik országban sem éreztem azt, amit a corvinban, viccen kívül
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 15:15
Előzmény: #2395  bigyula
Akkor úgy is beszéljünk róla, hogy nem egyszemélyi európai felelős, Európa jelenlegi politikai vezetőinek szerepeinek ismertetésekor! Senki sem ártatlan politikai tényező, ártatlan bárányka Európában!
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 01. 24. 15:14
Előzmény: #2396  loliense
Hát nem sok, az igaz, de a többes szám azért korrekt. Ott is vannak az igazi népnemzeti fideszkádéenpés leghelyesebb és egyedülüdvözítő iránytól eltévelyedett egyedek, de sajnos ők ide nem járnak. Alalkahbartokat kollégaúr!
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 15:11
Előzmény: #2393  signal2
Azért mert vannak témák, amiket védjék meg azok akik ezt felvetik!  Egyáltalán nem kormánypropaganda, hanem a napi politika leképezése! Don Diegó is inkább kritikával él az általad és általatok felhozott kormánypolitika ész nélküli és ocsmány hangnemével szemben! Ezt nem értelmezném az Orbáni politika szolgai módon való követésének! Szemben az itt is elhangzó egyoldalú tálalásnak, Orbánról!
-
Ha a Szél Bernadettet akarja "kibeszélni legyen a téma a Szél Bernadett, de menjen át azonnal a rendszergyűlöletbe azoknak, akinek nem tetszik a SzB tevékenységéről való információ!! Nem én vagyok a hibás, hogy csak akkor lépek a vitába, amikor az elveszti a téma a valóságához köthető információkat! 
-
Tőled sem a Szél Bernadett LMP előtti munkakelyeiről hallottam eddig! Van akiknek ez lett a téma! Maradjon is  abban a kontextusban! Van annak pozitív és lehet, hogy negatív története is amit az érintettek nem szívesen vállalnak!
loliense 2018. 01. 24. 14:59
Előzmény: #2375  _Sigorszky
lehet hogy túl bonyolultat kérdeztem,így nem a népnemzetielvtársak a hibásak
(majd holnap mást,egyszerűbbet kérdezek tőlük)
tényleg vannak normális vasmegyeiek ismerőseid?-beszarok,ha ez igaz
allahos ámenteket addig is kollégaelvtárs
bigyula 2018. 01. 24. 14:54
Előzmény: #2394  Vazsmegyei

"Nem találom az Orbánt egyszemélyi felelősnek Európában!"
.
Senki sem állította, hogy egyszemélyi felelős. Csak azt, hogy Ő is felelős. Nem így gondolod? Vagy, Ő egy ártatlan bárány? :)
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:51
Előzmény: #2391  Dehogynincs
Nem találom az Orbánt egyszemélyi felelősnek Európában! A Soros ösztöndíj meg nem kötelez arra, hogy szolgai módon kövessék az ott kapott ismereteket! Éppen azokat az ismereteket kellett felismerni, amiket nemzetállamok ellen hirdetnek egy nyílt, de megfoghatatlan társadalom formájában! 
-
 Magyarország jelenkori politikai felelősségét éppen a Soros ösztöndíjasok tudnák a legjobban értelmezni, ha nem akarnak élni az ott tanultak  diktatórikus értelmezésével! Engedtessék meg a Soros ösztöndíjasok kritizálása is amelyek eltérnek az Orbán által követett Soros elmélet, kritika nélküli adoptálásától.
signal2
signal2 2018. 01. 24. 14:45
Előzmény: #2390  Vazsmegyei
Bocsesz, hadd kérdezzek már valamit! Simeonénak miért nem veted fel ugyanezt? Ő nyitotta ezt a topikot, ami nyíltan egy kormányzati propaganda önkényes továbbpropagálása. Például ezt a Szél Bernadettes témát is ő hozta fel. Szóval szerintem rosszul ítéled meg a dolgot. Ha az látszik, hogy valaki kritikátlanul átvesz egy épp feldobott kormányzati mondást, és ráadásul 1 napra rá ki is derül, hogy hazugságot tartalmaz, és még ezután is tovább nyomja, akkor miért is ne lehetne ezzel szemben felszólalni?
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:39
Előzmény: #2388  bigyula
Én nem kritizáltam a Szél Bernadettet! Lehet kritizálni az Orbánt is, de nem ócsárolni és minden topikban kampányolni, durvaságokkal dobálózni! Az ne csodálkozzon, ha ugyanazt a politikát kapja válaszul!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 01. 24. 14:35
Előzmény: #2385  Vazsmegyei
Köszönöm a választ. Mégis fölfedezhető benned a józan ész szikrája. Talán magad sem vetted észre, de a válaszodban Orbán személyében találtad meg a felelőst. Aki nem mellesleg Soros-ösztöndíjas is volt.
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:31
Előzmény: törölt hozzászólás
Hányan vagytok még akiknek nem elég újratölteni az ukrán (Kárpátaljai) nyugdíjasok ügyét folyton bemásolva értetlenkedni, amikor minden okoskodással ellentétben nem vagytok kormánytényezők! 
-
A politikai árnyékkormányotok propagandáját képviselitek ezzel a módszeres értetlenkedéssel! Tudjuk az okokat, de a megoldásról egy kukkot nem írt senki a magyar kormány helyett! Mit nem lehet ezen érteni?
signal2
signal2 2018. 01. 24. 14:26
Előzmény: #2386  Vazsmegyei
Neked adom, én elengedtem!
bigyula 2018. 01. 24. 14:26
Előzmény: #2385  Vazsmegyei
Szél Bernadettét lehet itt, csak Orbánét nem?
andare 2018. 01. 24. 14:24
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:20
Előzmény: #2384  signal2
Az én hozzászólásaim is mind mások! Tehát nem releváns a hozzászólásod! Ennyire egyszerűnek látszik?
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:18
Előzmény: #2381  Dehogynincs
Ha már a nemzetbiztonságnál tartunk! A kérdéseidet először az UNIO illetékeseinek tedd fel! Egy biztos, hogy az Orbán felelősségére való hivatkozásodat nem a fórumon  kell okoskodással széttrollkodni! 
signal2
signal2 2018. 01. 24. 14:18
Előzmény: #2382  Vazsmegyei
Nem tudom, ha csak ezen az oldalon visszagörgetsz, mindegyik hozzászólásom más. Tehát szerintem nem releváns ez a hozzászólásod.
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:14
Előzmény: #2380  _Sigorszky
Ennyire vagy megértő, ha  nem a kedvedre való a sületlenségedre kapsz válasz! Felesleges siránkoznod, magadnak köszönheted az értetlenkedésedet! Olvassad vissza mit műveltél és ne siránkozz minden kis szilánkhoz!
Vazsmegyei 2018. 01. 24. 14:10
Előzmény: #2379  signal2
Talán az lenne a megoldás, hogy nem kellene feleslegesen másolgatnod és értetlenkedned! Ha erre figyelmeztetnek azt ne engedd el a füled mellett! Most megint kezdenéd bemásolgatni, amit már egyszer megtettél!
-
Remélem abba is hagytad az értelmetlen okoskodásodat!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 01. 24. 13:58
Előzmény: #2360  Törölt felhasználó
Ha már a nemzetbiztonsági kockázatnál tartunk.
A legutóbbi nemzetbiztonsági kockázat az volt, hogy 2015-ben négyszázezer migráns tarolta le az országunkat. A letarolás Orbán doktor kifejezése volt a múlt pénteki rádióinterjújában.
Ezért a kockázatért ki a felelős? Itt nemcsak nemzetbiztonságról van szó, hanem Európa biztonságáról is. Ezek a migránsok eljutottak Németországba, köztük terroristák is.

Topik gazda

Simeone
Simeone
2 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek