29.8 Mondtam 50nél hogy lemegy 30 alá. A sok nagyokos hova tűnt? Válságban a fundás cégek is zuhannak. A simlis csaló cégek meg mint a SET, örökkre eltűnek a befektetők az összes pénzüket elbukják. Már késő kiszállni, dominó elindult.
Még egy ilyen szemét nincs a béten😟 Már lassan minden vissza korrigál a reggeli pánikból, ez meg itt reked a legnagyobb mínuszban. Ez már senkinek nem kell ,itt 30 alatt sem!
Azért a 660-os átlag igen kemény, sajnálom :( amúgy igazad van, mivel írhatunk bármit ide úgy se lesz semmi hatása az árfolyamra.... kb. egy fingot se ér, maximum egymással eldobatunk pár papírt :)
Látom, nem érted az iróniát, kár érte! . Egyébként kösz, hogy említetted az Opusbeli átlagomat, amire már nem is emlékeztem, így gyorsan meg is néztem, pontosítok: 660. De azt is elengedtem, mivel semmi ráhatásom nincsen se itt, se ott a dolgokra. Két dolgot tehetek: eladom a rv-eket, vagy kivárom a történet(ek) végét. Én az utóbbi mellett döntöttem, így legfeljebb elbukom az egészet - de ezt legalább hátradőlve, idegeskedés nélkül teszem. . Mindenki nyugodtan gondolkodhat és dönthet a saját üzletrésze(i) felett. Én is ezt teszem, bár esetemben ezt Te struccpolitikának nevezed (vagyis implicit módon mégis az eladásra ösztönzöl ;-) ).
Opusban hol elengeted el magad? Mi az átlagod? 700? (ezt írtad kb) Engedd meg másoknak, hogy gondolkozzanak és döntsenek. Struccpolitika nem vezet jóra.
Imádom, amikor süt a hülyeség és a blabla a közleményükben:"További hozzáadott értéke, hogy érvényesül az a fajta transzparencia és jogbiztonság, amely a vállalat jövőbeli partnerei részéről kiemelt elvárás" Egy offshore esetében 🤣🤣🤣
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja