Alapvetően szerintem igazad van, csak ez a fajta kereskedés lényegében folyamatos odafigyelést igényel, ha nem is az alj elkapásában, de a magasabb hozam megszerzésénél mindenképp.
Tévedés! Én egyszer sem írtam egyik fórumon sem, hogy olyan "okos" vagyok, hogy mindig elkapom az alját mindennek és folyamatosan nyernék ezzel. Pont ma írtam a Delta fórumban (mert adózásról volt szó), hogy pont ma Opust adtam el bukóban. Te, (ill. masok, akik kritizálnak, még nem hiszitek nekem) azt értitek félre, hogy én nem vagyok magas árfolyamról az emlegetett sz@ros kis papírokban a set-et is beleértve! Mivel a jelenlegi "aljakat", ha mindegyiknél megnézed, nem kell sok ész "eltalálni", hogy mikor vegyél! Lásd pl. A set mai mozgásait 8% is benne volt, csak alacsony volt a volumen. Én arról gagyarásztam eddig is, hogy olyan alacsonyak már itt a béten ezek a papírok, hogy vagy higítani, vagy folyamatosan vásárolni érdemes mert nekem megéri és megérte eddig is. Ez nem az én "észjátékom", hanem ez van jelenleg a béten! De felesleges nektek bármit írni, mert állandóan támadtok! Semmi gond, mindenki úgy játszik ahogy tud.
Jól mondod. Nekem is van wabi, alteo, mol,dh hosszú távra. A set is az lett sajna, de csak azért mert nem gondoltam volna h ez lesz. Ez mellett most bejött a panny nekem. Aki azt meri mondani h mindenben nyer a béten, és eltalálja az alját, az nagyon ért a befektetésekhez, és azonnal ajánlok 1m netto fizetést....:-D
Páran realizálnak és lesz aki kiszáll, nehezeket ki kell dobni az emelkedésből, ez nem lehet új neked. Ki kell rázni, mint egy rosszul sikerült buli után.
A diverzifikált portfólió azért jó - főként "kispapírokból" -, mert az egyik nyeresége behozza a másik veszteségét. Az nem mond igazat, aki azt állítja, hogy minden "kispapíron" csak nyer. A "kispapírok" spekázásra valóban jók, a blue chipek pedig stratégiai befektetéseknek, ugyanis ott csak napi egy-két százalékos elmozdulások vannak felfelé és lefelé is (persze, most az OTP más - de csak a kamatstop miatt, az is egynapos esés volt). Szóval "aurea mediocritas".
Megint jössz a hülye dumáddal. Ja persze mindenhol megfogod az alját. Opusba.m,setbe,nutex,nord,futur...mind esett egész évben. Nagyon ügyes lehetsz ha mindig megfogod az alját és haszonnal eladsz....:-D Én jo pár 10m játszok ès ugy is nehéz(a fixeken felül)
Jól mondod! Veszek is az aljak közelében! Aztán nehogy nagy legyen a fejed, ha nuti, nord, futur, delta stb. kitörések lesznek. Te csak várd ki mire a nagy papírok 15-20%-ot elmozdulnak felfelé! Nekem jók ezek a hasznok is, a relatív mozgásaikat kihasználva! (Majd rád írok és fentről integetek a pesszimizmusodnak!)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja