Akkor is vicc. Nekem senki ne mondja, h egy olyan papirban ahol egész évben esés volt, Nord,Futur,Set...pont elkapja az alján és keres vele 10%, azon az egy napon amikor minden kispapirt megspekáznak pár millával, h év végére kicsit jobban nézzen ki az árfolyam.... Ne röhögtess. Amugy meg adj el 300k mint én. Ha aznap eladtam volna a setet, semmit nem emelkedtek és nem keresel.....ennyi
Lesz@arom a szimpátiát, mert pont az olyanok mínuszolgatnak, mint te. Ugyanakkor a tapasztalatom 5, míg a tiéd 4.... Nem röhelyes, hogy te magyarázol nekem? Amivel nem is lenne baj, ha nem kötekedve tennéd!
De részemről zárom is ezt a témát, felesleges adok-kapokba nem megyek bele (mint ahogy máskor sem szoktam). Inkább megyek dolgozom egy kicsit, az úgyis kifizetődőbb.
Fidem mindenkivel szívózik, aki tud nyerni ezeken a hulladék papírokon. Pedig leírtam már többször is, én miként kereskedem ezekkel, de ő csak kritizál. :-)
Ebbe a topikba set a téma nem a többi részvény. Ha általánosságba akar írni, arra is van topik. Én se fárasztom a deltásokat hogy hogyan alakul az összes többi befektetésem. Amúgy valaki elmondja valaki mínuszt nyom. Nézd meg a profilját ha eddig nem tetted, ott látszik a szimpátia.
Szerintem felesleges ellenségesnek lenni 1valaki-vel, a piac egyelőre tényleg őt igazolja: forintba..ás, de működik, küönösen kisebb tételekben. Kár, hogy a BÉT ide züllött, remélem jövőre azért a befektetőknek is csurran-cseppen valami. Itt is, és máshol is!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja